Ceren92 Merhaba 34.haftam bitmek uzere ve calismami 37 kadar uzattim ik dan ogrendigim kadariyla 32 den 37 uzatildihinda ayda 3 rapor hakkindan sadece 1gun kontrol kullanabilip onun disinda gebelik raporu alamiyormussun yasayan bilgisi olan var mi
Rabia83 Ceren92 ben 32 de çalışabilir aldım tek rapor orda da 3 şubata kadar çalışabilir yazıyordu . Sonra tekrar dr a gittim tek rapor düzenleniyor artık dediler . Muhasebeciniz ayarlıyor onu sistem o tarihi otomatik veriyor . Ben görüştüm muhasebecimle onlar SGK nın internet sitesi üzerinden düzenleme yapacaktı o kadar
Lin Rabia83 doktor rapor verirken birseyler soruyormu peki is bilgileri v.s yazarsaniz cok memnun olurum. Bende pazartesi 32.haftam calisabilir raporu alip 2 hafta sonra calisamaz raporu almayi dusunuyorum.
Rabia83 Lin bana sadece napalım dedi çok şükür benim hamileliğim çok iyi gidiyordu ben de çalışmak istiyorum dedim bu kadar cnm ona göre düzenleniyor
Ebruu114 Bende bugün aldım doktor herhangi birşey sormuyor rapor başlangıcı 32. Hafta bitişi 37. Hafta olacak şekilde düzenleyip veriyorlar doğum iznimi daha önce başlatmak istersem tekrar düzenleyecekler
Ebruu114 Haftadan sonra bu raporun alınıp işverene verilmesi gerekiyormuş o gerekliliği yerine getirdim sadece ben evden çalışıyorum suan herkesin çalışma şartlarına göre durumunu değerlendirmesi gerekir tabi ki