AycanUzun Kızlar 15 haftadayım şuan Bi sıkıntım yok ama ilerleyince zorlanıcam tüy dökücü krem düşünüyorum kullanan var mı ?
Pinaryyim AycanUzun canım agda en temizi bir bucuk ay cıkmıyor çok rahat ediyrm ztn şuan kendim almam imkansız karnım baya büyüdü kuaförde yaptırmanı öneririm
Cananhafsa AycanUzun bence hiç bulaşmayın derim çokda etkili bir yöntem değil çünkü tüyler her zaman kinden daha çok ve koyu renkte çıkmaya başlıyır ve daha hızlı çıkıyor ben daha önce bu hatayı yapmıştım
Elfn Pinaryyim canınız çok acıyor mu ya ben epilasyona gidiyordum hamilelikten dolayı ara verdim şimdi makine ile alıyorum ama memnun değilim ağda istiyorum bende ama korkuyorum 😳
ebruulas92 Ben kullanıyorum tüy dökücü hatta az önce bende sordum bu soruyu baktım burda da aynı konu😄 sanırım bende vazgeçicem artık kullanmaktan
Pinaryyim Milkandhoney bn doktoruma sordum yapabilrisn dedi bn daha önceleride yaptırdıgım için kasmıyorm kendimi çok 31 haftadayım şükür bşey olmadı 🙂
ebruulas92 AycanUzun yok canım kötü olmuyor bence tüy dökücü memnunum hemde kolay geliyor doktoruma danışıcam o da kimyasal fikrine katılırsa mecburen kullanmayı bırakıcam