Aleph Merhaba hanimlar. 14 haftalik gebeyim. Yanlis hareket sonucu kanama gecirdim. Dr progestan verdi kullaniyorum.4 gun oldu ama kanamam hala taze ve kirmizi.. acaba normali mi ? Sizin kanamalariniz uzun surdu mu ? Ne kadar surdu ?
Gunes_ Aleph vallahı canım o haftalarda bendede oldu ama sonra gectı yanı 4 gun cok uzun bır sure yoğunmu oluyor birdaha gır doktora
Merv3665 Aleph benimde hamile olduğumu ögrendigim gün 4 haftalikken doktor ultrasonla baktı eve geldimde azicik kan vardı sonra hiç olmadı doktor ilaç vermedi yerleşme kanaması dedi bu haftada kalp atışını dinledik zaten ilaç veremiyorlar bana karaciger degerlerim yuksek diye
duygusm Aleph Benim 8. hafta civarı hafif kahverengi lekelenmem olmuştu, bir iki gün sürdü ve geçti. Doktorunuz böyle olmasının normal olduğunu, sürebileceğini söyledi mi? Kırmızı-pembe kanamalara daha çok dikkat edilmesi gerek diye biliyorum.
gmzmg Aleph plasentanız alt yerleşimli mi? doktorunuz kanamanın neden olabileceğini söyledi mi? Normalde açık kırmızı renk kanamalarda hemen doktora gidilmesi önerilir.
Aleph Gunes_ yogun degil. Sadece benim haftamda basina gelen hanimlarin ne kadar surdugunu merak ediyorum
Aleph Gunes_ o haftalarda ne sebepten olmustu sizin ? Ve nasil gecti ? Kac gun surdu daha net bilgi verir misiniz ?
Aleph Merv3665 yerlesme kanamasi degil .. benim bebegim artik buyuk. Benim gibi olanlarin durumunu merak ediyorum
__tugbaa__ Haftasında kanamam başladı 12. Haftaya kadar neredeyse aktif kanamam oldu 12. Haftada kesildi
Aleph __tugbaa__ __tugbaa__ sizin yerlesme kanamasidir. Benim ki farkli. 14 haftada basladi. Buna benzer bi durum ariyorum . Aktif kanama derken bildiginiz kirmizi kan mi ?
__tugbaa__ Aleph adet kanaması gibiydi benm bildiğin sürekli devam ediyordu hatta bu yüzden hastanede yattım hem Günde 1 iğne olarak hemde günde 3 adet hap olarak progestan kullandım. İğneye 3. Ayımda bıraktım hapı ise 6 6.5 ayıma kadar devam ettim. Suanda 29+2deyim.
Gunes_ Aleph plesanta prevıa vardı yanı plesantam asagı yerlesmıstı daha sonra yukarı cıktı kırmızıydı ve sonra kahveye donmustu 1 gun bıle surmedı ama normal adet gıbı falanmı senınkı
Nevo Aleph 8 haftada başladı 5 aylık olana kadar hep kanamam oluyordu hep hastanedeydim progestan fitil olarak günde iki kez kullandım geçti sonrasında bende düşmüştüm banyoda ayağım kaydı çok sorun yaşadım bir de bebek kasığa yerleşmiş hep aşağıdaydı 36 haftaya zor geldik
Aleph Nevo Allah yardimciniz olsun. Allah korumus sizide .Artik sonuna gelmenize sevindim . Peki bu kanama hep kirmizi miydi ? Cok muydu ?
Nevo Aleph Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah bol dinlenin iş güç yapmayın biz 13 aylığız darısı size inşallah hayırlı doğumlar 🙏💕
Aleph Gunes_ hayir adet gibi degil . Asiri veya yogun degil ama 4 gun oluyor progestanda kullaniyorum. Hala ozellikle idrardan sonra kanama geliyor sonra bir daha olmuyor ozellikle sanki idrardan sonra.🤷🏻♀️
Gunes_ Aleph kuzum tam rmın olmamakla bırlıkte hamılelıgı boyunca adet olan bır arkadasım vardı ama bu kısıden kısıye bunyeye gore degısır yatın ılknısın tekrar bır doktora gıtmen bır kanama alanı falan varmı baksınlar bı
Aleph Gunes_ bende durup dururken kanama olmuyor ama sadece idrardan sonra geliyor kirmizi bir kan. Hep idrardan sonra bende bi turlu anlayamadim. Dr a gittim tabi dinlen diyor baska da sanirim bir care yok.