AyaYlmazYldrm fatma1993 rahastz olursam hasta falan esime derim sen icerde yatarmisin yada fazla horladiginda vs bunlat dogal seyler birbirimizi cok seviyoruz ama bu ayri yatmamjza engel degil yani
ZehrAsil fatma1993 biz küssek bile yatak ayırmıyoruz degıl kı rahat etmedıgımız için ayıralım. Ben uyuyamam sabaha kadar vala 😀
Bbsraa fatma1993 ayri yatmam niye ayri yatayim grip oldu 3 gun ayri yattik mecburi onda bile esimi ozledim valla gına geldi ayri 🤣 biraz cok dönüyorum ben sağ sol diye o da arada uyanıyor ama yaoacak bisey yok alışsin bebiş olunca ınslalah antrenman olur şuan ona😁
duygusm fatma1993 33. haftaya geldik, hiç ayrı yatmadık. Zaten yastık desteğiyle yatıyorum. Eşim biraz pimpiriklidir aslında, zarar vermekten korkar ama bu konuda hiç rahatsız olmadık. Eşim yanımda olunca daha rahat uykuya dalıp, daha güzel uyuyorum.
Fidan3594 fatma1993 biz ayrı yatamayız 🤭 zaten kurulu oluyorsunuz resmen en ufak harekette uyanıyorsunuz bebeğe değer mi diye
zntrkn fatma1993 canım biz ayrıyız ama isteyerek değil 😂 benim eşim biraz deli yatar birkaç sefer göbeğime yaslandı yada kolunu atarken göbeğime vurdu gece 😂 korkuyor o yüzden ayrıyız aynı odada 😂
Bellazarea fatma1993 Ben eşimle aynı yatakta yatıyorum eskisi gibi, yani gebelik bir hastalık değil, yanlışlıkla vuradabilir (hiç olmadı çok deli yatsada) bebeklerimiz zaten bulunduğu kese ve suyun içinde emin olun çok çok güvende :) Yorgunluktan olucakki horlamaya başlamışım ona rağmen beni uyandırmıyo uykumu bölmemek için 😂 hatta yataktan gece tuvalete kalkarken sırtımdan desteklediği bile oluyor, yani onsuz yatamam 😂😂😂
fatma1993 Bellazarea gzuelll valla ben horluyor muyum bilmiyrmda esime soruyorim valla ben uykuda oluym duymuym ki diyo valla horlasamda bi sey olmaz oda arada horlar.
Sultan1903 Ayrı yatamıyoruz bizde,bazen ben sancıdan darlanıp salona oturmaya geçiyorum uyanıp farkediyo hemen çağırır,alışmışız birlikte uyumaya annemlere gidincede tek yatıyoruz çok zor oluyo,endişeli yatıyorum tabi karnıma yanlışlıkla vurur diye,
fatma1993 Sultan1903 valla bizimde bebekte annemde olucaz dogunca yani bizim ev yapilcak o sure zarfinda ayri yaticaz bakalim masil olucak
Naz1988 fatma1993 iyi yaptın canım korkmanıza gerek yok cunku insan uyurken bile aklı bebegınde olunca otomotık hemen herseye uyanıyosun gecen gun yatıyoruz gece eşim birden arkadan sarılmaya calıstı göbegımı sıkıcaktı reflekse kaktım yataktan askım napıyosun ezıcektin bebeleri😅
fatma1993 lilayda benimde uykum hafftir seviyorum bu huyumu bi yandan tehlikeye karsi uyanik oluyoruz.
Mekamu fatma1993 biz beraber yatıyoruz. Ayrı yatamam açıkcası. Eskiden çok dağınık yatardı, şimdi alıştı düzgün yatıyor.
fatma1993 Nese_krc valla hem sizin yaziniz hemde bi cok kisinin yazisiyla eslerin sadakatlerini ogrenmis olduk😊
fatma1993 Snglfndk evet ayri olunca daha rahat cunku ben cok hareket ederim ayagimi bi yere kafami bi yere kolumu bi yere yerlestiriyesiye ladar zaman aliyor ama bi tane yatakta by biraz zor ama olsun.