Normal doğum diye yatışım yapıldı ama sezaryen olmak zorunda kaldık yinede bin şülür sağlıklıyız ikimizde🤗🙇♀️
Eveettt gelelim kuru fasulyrnin faydalarına😊 gündüz 14.00 dan akşam saat 19 küsür saatlere kadar net bir sancı vardı ve sancılar artık 5 dk da birden daha da aık geliyordu duş aldım duştan çıkmama yakın biraz suyum geldi ve hastaneye gittim yatışım yapıldı sancılar düzenliydi ama bir türlü açılma olmuyordu o kadar çok alttan muayene edildim ki normal istediğim için çok zorladım ama kısmette yoksa hayatta bazı şeylere engel olamıyorsun bunu anladım... Ben normal doğum diye sağ sol eğil kalk dua et derken birden sezeryane alıyoruz acil dediler ve😪 bende film koptu son kez uzman doktor geldi ve baktı asla doğuramazsın diyince sakinleşmeye çalışıp üstümü soydum ve önlüğü giyindim o kadar hızlı gelişti ki herley ameliyathaneye girişimle çıkışım bir oldu resmen. Şuan evladım bebeğim ilk göz ağrım oğlum dibimde mışıl mışıl uyuyor. Rabbim isteyen herkese sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin.