Fthhbb Kızlar beşik olarak ne tavsiye edersiniz. Ahşap besik mi yoksa park yatak mi ? Park yatak bana daha kullanışlı geliyor ama tecrubeli annelerden fikir alabilir miyim ☺️ bı de park yatakta hangi marka, kullanıp memnun kaldığınız 🤗
Sedatrk Fthhbb ben bu ikeada satilan besiklerden düşünüyorum ama ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum burda bekliyim belki banada bı fikir olur yazılanlar 😊
Yesilim Fthhbb ahşap olabilir ama kücüklerinden yani anneyanı ve altında cekmecesiz kesinlikle. 1 yasında kızım var heveslenip altınsa cekmeceli bi beşik aldım anne yanı baya gereksiz cekmeceler icte kalıyor. Şimdi hamileyim onada cekmecesiz yine ahşap aldım ben pek park yataklara güvenmeiyem acıkcası pek saglıklj gelmiyor ve görünüş olarakta begenmyrm
Leman0134 Fthhbb bende ilk önce görüntüsünden dolayı ahşap beşik alacaktım herkes anne yanı beşiği ilk zaman daha iyi oluyor dedikleri için e bebekten baby&me anne yanı beşiğini aldım ilk 6-8 ay kullanabiliyormuşsun galiba sonrada zaten bebek odası aldık odasında 2. Beşiği hazır ona geçecek
Ipeku Yesilim bende sizin gbi dusunuyorm ins bskslm o tarz bakicam 😊 bide bu kendi kendine sallanan besikler var onlar hakkinda dusunceniz nedir acaba sonucta daha tecrübelisinz 😊
Fthhbb Yesilim benim de ilk bebeğim çok tecrübesizim🤷 ama park yatak daha hafif ve kullanışlı gibi gelmişti, bı de uzun yıllar kullanilabiliyormus ya. Peki sizin dediğiniz bu ahşap yataklar kaç yaşına kadar kullanılabilir
Yesilim Ipeku bence öyle şeylere alıştırma bende aldırmıştım onu sonra iade ettim 😂 inşallah uslu bir bebegin olur hiç ayakta sallamaya falanda alıştırma emzir koy yataga uyur böyle alıştırırsan ben cok şükür öyle yaptım tabi şimdi emzirmiyem biberon veryrm yatryrm kendisi uyuyor bazende yanına uzanıyorum öyle uyuyoruz gercekten nasıl alıştırırsan öyle gidiyor.. He ben mutfakta işini daha kolay yapmak için salıncak astım tavandan ona koyuyorum işimi yemegimi halledene kadar okdar insn ilk olunca herseyden almak istiyor ama öyle şeylere para harcama zaten cabuk bozulan cihazlar. Baktın çok sallanmaya meraklı bi bebek hamak almanı tavsiye ederimm
Ipeku Yesilim ah canm ins venmkide oyle olur hic istemiyorum ayaga vs alışmasını umarm senin gbi yapabilirim benxe 😊 zateb ikinci el temizlerine bakiyodum oyle canm diger turlu cok pahalilsr kullanip kullanmicagi kesin degil dedigin gbi gereksiz para ins diyorum ya sizinki gbi oluruz bizde 😊
Yesilim Kendi kendine sallanan beşik ler diyince inşallah aynı seyden bahsetmişizdir hem melodi calıyo hemde sallanıyor sag sola 🤨
Yesilim Ipeku sakın alıstırma zaten auakta sallamaya falan unutma ne yaparsan onu kapar tamamen kayınvalidem agladgnda ayagında sallıyodu hemen aldım alstrma dedim iyikide almısım suanda cok kolaylık oldu ve hamileyim hem ikisinede daha iyi bakabkrm bana da eziyet olmaz inşallah digeride ablasına cekerde zorlamaz benii 🤨😊😊
Yesilim Fthhbb 2 yasına kadar sıgan bile olabilir bu tamamen bebegin yapısına baglı bence ben fikirlerinizi degiştirmek istemem tabi ama park yatakların görünşünü hiç begenmyrm bile cok basit duruyor zamanla yatıp yatmayacagına kendi zaten karar veriyor yani bundan 3 sene sonrasını düşünmek olmaz diye düşünüyorum.
Ipeku Yesilim ay ins benmde oyle olur canim ya 😊 bende kendimi gectim kaynvaldem vs alistirir diye korkuyorn vi torunlari daha var kucuk onda gordum hep yapiyolar tek korkum o ins benmkinede okdar müdahale etmezler
Ipeku Yesilim ins yapablirim bu dedigini canim sagolsun yani yetiyor oglunu bi dolduruyo tamam o yetiyo zaten evde huzursuzluk
Yesilim Ipeku zor bi durum ama atlatabilirsin. Yani konuya hakim degilim tabide bi konu üzerinden sana gelip eşin bsey dedgne aptala yatmanı tavsiye ederm aaa öylemiymiş gibi gibi yani en azından eşindd derki bu koz bsey yapmıyor hayırdır anne sürekli sikayet ediyosn diye ni iki yapsan ücüncüde de agla ya yeter aetık diye et isyanınj kurtul derim 😂😂😂
Bottesini Çocuk odası büyüyen yatak almayacaksanız bence park yatak ideal çünkü geniş içi.tahta beşikler anne yanı olanlar bir süre sonra küçük kalıyor.ben ikinci çocuğum için de aldım park yatak idare eder uzun süre.
Ipeku Yesilim mantikli csnim dedigini uygulamayi deneyim bide belki bu ise yarar 😂 cnku gerçekten soguyorm herseyden diger turlu