SedaveSusam Ruhsuz evet bebeğim bide pembemsi dedin ya benim de popomdan zorlayınca geliyor o şekilde yırtık varda 🙈 korkma yani devamıda gelmezse hiç sıkıntı olmaz
Fdm4 Ruhsuz başıma gelmediğinden yapacak yorum bulamadım erken Doğum riskim olduğu için başlık dikkatimi çekti açıkcası ☺️
Ruhsuz SedaveSusam daha önce kayıplarım olduğu için ister istemez korkuyorum Rabbime emanetiz tüm kötülüklerden korusun bizi Rabbim
ggulayy Fdm4 benim de oluyor tam kasığımdaki kemik felaket ağrıyor bacak aranıza yastık alıp sıkıp bırakarak egzersiz yapın yattığınız yerden o rahatlatıyor. Çatı ağrısı diye biliyorum kemikler yavaş yavaş ayrılıyor sanırım ama çok normal bi şey
Sherylady Fdm4 ben bu durumun aynısını yaşadım canım ikiz gebeyiM bebeklerden Bir tanesi aşşağı fazla baskı yapıyordu. Ayrıca doktor idrar tahlili istedi biraz iltihap çıktı hemen geçirdik ilaçlarla. Sende ihmal etme doktoruna bir söyle.
asyaa15 Fdm4 27+6 yıx. Arada karnıma agrı giriyor ama kasılma mı yoksa baska bseymi bilemiyorum. Böle karnım çatlıcak gibi oluyor. Rahimde hic yok agrım. Ama korkuyorum erken dogumları duydukca. İnşallah normal zamanda gelir bebişler