kubracakos Merhaba ben 7 haftalık hamileyim ve fazlasıyla mide bulantım var bişey yiyemiyorum ve aç olduğum için de daha fazla mide bulantım oluyor bi öneriniz varmı yapacağım bişey
baharcpt kubracakos 9. Haftamdayım 3 haftadır aynı şekildeyim bende. Mandalina iyi geliyor zorlada olsa yemeye çalışıyorum. İlaç kullanmayı istemiyorum.
kubracakos Deletedmom137 günde ne kadar içmem gerekiyo bunu eczaneden direk alabilir muyum yoksa doktoruma mı yazdırmam gerekli
DeReNAsYa Bende kullaniyorum 8. Haftamda basladim suan 14. Haftamdayim hala kullaniyorum faydası oluyor cok sukur umarim bi gun gecer 🤦♀️
Ipeku DeReNAsYa csnim bende sendenim kullaniyorum halen 15 haftaligim ams bazen ilac bile etki etmiyo mesela suanda o zamanlsrdan biri yemekten beri midem bulaniyor ne zaman gecicek acaba bunlar 🤷😔
Deletedmom137 kubracakos sağlık ocağında yazdırabilirsin canım doktoruna danış yinede kullanabilirmiyim diye gece yatmadan ıkı tablet içiyorum ben gün boyu midem bulanmıyor
kubracakos baharcpt benimde eşim hiç ilaç kullanmamı istemiyo ama dayanamıyorum mandalina portakal fayda etmiyo
DeReNAsYa kubracakos evet oyleymis bende ondan korkuyorum umarim biranonce gecerde bizde yediklerimizi bulanti yada cikartma korkusu olmadan rahat rahat yeriz 🤦♀️