Ponciginannesi_ Kızlar bu ilacı bırakınca iştahı azalan oldu mu? Delirmek üzereyim ya. İlaç sayesinde mi yemek yiyormuşum yoksa onun yüzünden mi artık yiyemiyorum 🤦♀️
Sezen95 Ponciginannesi_ ben 25 haftallık hamileyim 2 gündür içmiyorum doktorum artık bırak dedi diye bıraktım yoksa hiçbir Şekilde bırakmayı düşünmüyordum 🙄 bulantımı kestiği gibi iştahımıda açıyordu şu iki gündür içmiyorum bulantım yok ama su bile içmek istemiyorum resmen vücudum alışmış o varken mutluymuşum kontrole gittiğimde söylicem doktora yoksa bi zararı ne bu canım kendime işgence edeyim 😂
Mervedefnem Aynı ilacı bende kullanıyordum kullanırken benimde çok açıldı iştahım dedim eyvah çok kil alacağım 😊 şuan 12 haftalık olduk bıraktım içmeyi ve dediğin gibi iştahsızlım
Degisken Ben onu 2..3 hAfta kullandım.ilaca alışınca vücut etki etmemeye başladı. Öylede böylede kusuyordum iştahım da değişiklik olmadı yiyemiyordum yine yiyemiyorum.16+5 im
Sezen95 Deletedmom137 ay sende miii kız resmen bağımlılık yapmış valla güldüğüme bakma neşem bile yok iki gündür 😂😂
Deletedmom137 Sezen95 hele kız bi gün şunu bırakayım bi dedim amann kendimi acillerde kolumda serum takılı buldum 😂
Sezen95 Deletedmom137 yemin ederim ben onu iki kere yaşadım resmen aynıyız 😂 bu sefer bulantım geçmiş ilacı içmeyince anladım amaa ay iştahım yok neşem yok 😂 sen kaç haftalıksın bu aradaaa 🧿
Sezen95 Deletedmom137 yok yok geçcek canım yine de sen şey etme dur 😂🙏 ay ailemden de uzakta yaşıyorum eşim akşam gelene kadar bulantım olmayınca onu bunu ye ne güzel iyi oluyodu 😂
Deletedmom137 Sezen95 evde her yerde bi anı bıraktım bir gece aniden uykumdan uyanıp lavobaya yetişemeden yatağa kustum ay hayatım boyunca unutamam eşim şok ben şok😂😂😂😂😂
Sezen95 Deletedmom137 Sen benim aynam olabılır misin acaba 😂😂 Bide diyolardı ki kovayı yanında tut geldiği zaman onu kullan tuvalete yetişmeye calısmazsın ay insanın yüreği kalkar bir kere deneyim dedim aman allahım sen yapma bacım kus heryere halı perde yatak kalmasın 😂😂
Deletedmom137 Sezen95 ay sesli güldüm gece gece 😂annem de dıyor kova olayını hemen öyle bi gelıyo ki aniden tutmak imkansız ilk haftalarımda kusarken zorlanıyodum eşimde dıyo artık geliştirmişsin kendini 😂😂😂
Sezen95 Deletedmom137 Aman Zaten sinir stres bulantı az gülelim hep neşeli olalım inşallah allah hep güldürsün 🙏😂 sabah gümbür gümbür geliyor sen kendini hazırla şimdiden 😂😂
Ponciginannesi_ Uhhg35- halimde gidiyor benim sende de oluyor mu? Resmen kafamı kaldırmak istemiyorum