minikmelegim_ Bence de uyumlu ve güzeller. Bebeğin anne ve baba üzerinde isim hakkı vardır hayirli bir isim olur insallah.
1erkek1kiz Fatoserin kayınpeder vefat ettikten sonra ilk torun olacaklar isim soyad decam etsın imasında bulundular ben yok desem ne fayda olaxak esimle arama olacak bnde tmm dedim
Simgeeee Fatoserin canım zamanla daha cok oturacak içine sinecek bencede uyumlu olmus 🙂 söyledikce daha güzel gelecek kulağına. Bence sadece göktuğ değil göktuğ doğan diye de hitap edilebilir
poyrazsmom_ Bunu düşünmüş olmanız bile çok güzel bişey, karşı tarafın size bunu hissettirmeside ayrı güzel zaten karşılıklı sevgi varsa ortada içinize siniyorsa koyun uyumsuzda olmamış yani bencede gayet güzel adıyla büyüsün minnoş💙
Fatoserin Tstnptt şimdiden bile severken göktuğ diyorlar canım onlar beni hiç zorlamadı teklif bile etmediler ben istediğim için koydum ☺️
Shira Fatoserin iyi fikir. Ama tersini yapsaniz olurmu? Göktug yazdirip kayinbabanizin ismini kulaga okusaniz? Cünkü yetiskin oldugunda hep kimlik adi ile cagrilacak ve siz bastan beri göktug olarak cagrirsaniz belki ismi benimsemez?! Sadece bir fikir olsun size.. yoksa iki isimde cok güzel 😉
Fatoserin Shira fikriniz için çok teşekkür ederim ama işde kimlik de olmayınca bi anlamı olmaz diye düşündüm 😊