gizeymckr kizlar merhabalar 4gun once.kan degerim 76107,94 bugun ki degerim 58632,32 yukselmesi gerekmiyormuydu iki gunde bir neden sonuc boyle doktorda birsey demedi ki eve gelince ben farkettim bilgisi olan icimi rahatlatsin
1erkek1kiz gizeymckr canını sıkmak moralini bozmak istemem bılgım olan bır konuda degıl ama ya makıne bozulmustur yada doktorun eskı degerine bakmamıs olabılır
Misssimsek gizeymckr hah bak 10 haftalık diyorsun artık kan verip durma hiç gereği yok bebeğin iyiyse değerle işin yok artik
Misssimsek gizeymckr canım bu kadar yukselmisken değerin neden hala kan verme ihtiyaci duyuyorsun? 1000 i geçtikten sonra zaten düzenli artmaz ve bir değerden sonra düşmeye başlar. Kese falan görmedin mi. Bence ultrason kontrolü zamanın çoktan gelmiş. Bu değerlerle falan kafanı karıştırıp durma.
gizeymckr keseye baktik gayet saglikli kalbi atiyor dedi ben kusma ve bulanti sikayetiyle gittim kanda aldilar simdide oyle bakiyodum test sonuclarimi farkedince sasirdim yani dusuk olsa kalp atisini duymazdi doktor dimi?
Misssimsek gizeymckr tabiki duymazdı.bisey olsaydı. Normalde zaten 1000 değerini gördükten sonra doktorlar kan istemiyor bir daha. Allah size bağışlasin inşallah. Icini ferah tut.
Merve6475 gizeymckr belli bir haftayı geçtikten sonra hafta büyüdükçe değer düşer korkma 10 haftalık olmussun artık
Muge0609 gizeymckr 10 Haftalık Olmuşsun Artık Beta Baktırmanın Bir Mantığı Yok Zaten Kese Ve Kalp Atışı Olumluysa Baktırma Bir daha Kafanıda Karıştırma Boşuna ☺️