Serpil02 Kızlar 18 haftalık plduk bugun bebek böyle sertleşip toplanmıyor ama böbreklerimin oldugu yerden derim çekiliyor gibi o sırada belimede agrı gırıyor sankı tıka basa yemek yemişim gibi daha bugun dr. Gittim normaldi hersey
Mervemm Serpil02 korkma canum normal. Bende 26 haftalik gebegim bende bil3 arada oluyor. Artik rahim genisliyor ya kasilma cok normal.
SedaveSusam Serpil02 canım kaybından ötürü riskli gebesin buraya bağlı kalma lütfen doktoruna danış veya acile git
EbruIrmakAhmet Serpil02 bendede oluyo canım patlıcak gibi oluyo kasılıyo taş gibi oluyo karnım doktora anlattım normal diyo bi sorunda yoktu zaten kontrolümde çok şükür ben gaz olduğunu düşünüyorum çünkü sabah kalkıyorum yumuşacık karnım şişkinlik yok öğleden sonra hele akşam patlıcak gibi oluyorum
Serpil02 SedaveSusam daha bugun gittim normal karşıladı haftada bır kontrolere giriyorum zaten nıye böyle oldu anlamdm
Ecs18 Bende de çok oluyordu o normal bence aşırı yemek yemişssin gibi ve yemek yesem de yerin yokmuş gibi demi
Serpil02 EbruIrmakAhmet inşallah öyledir canım endıselıyımm belımde deagrı yapınca o sırada kasılmamı acaba dedimm