Asyasut Kızlar 17 haftalık hamileyim bu kabızlık beni öldürecek artık 😔 Affedersnızde basurda var hamile olmadan öncede kötü oluyordum ama o zamanlar umursamadan ıkınabılıyordum bi şekilde rahatlıyodum ama sımdı hamileym ıkınsam bi dert ıkınmasam bi dert karnım şiş davul gibi bugün gün boyu sorun yasadım azıcık ekmek yedm bak bsy yemedmde bi türlü rahatlıyamıyrm elimde olmadan lavaboda ıkımıyorm 12 haftamdaykende byle ıkınırken bir iki damla kan glrmsti ağar topar hastaneye koştuk doktor cok az düşük tehlıken var dmstı dün doktorma gittim kanama yoksa tehlıkesı bitti dedı cok şükür oda geçti bence fazla ıkındgm için ıkı damla kan akmıstı bugun naptysam rahatlıyamadm su kayısı suyu ıcıyorm fayda yok lavaboya Korkuyla gıdıyrm resmen yaaaa aman kan akacak mı aman bebegme bısey olacakmı ızdırap gbı fazla ıkınma bebek içerde bogulur falan dıyenler var dogru mu ? Kendını sıkarsam bebek düşer mi bogulur mu içerde ilk hamilelıgım tecrübesızım yardımcı olurmsnz ? Bu sorunu yasıyanlar var mı ?
CanselSener Asyasut canım 29 haftaya gircem aynı sıkıntı kullandığın demir ve kan ilacından kaynaklı oluyor kayısı suyu içmeyi dene evde kaynatılmış ama rahatlatır seni zorlama kendini fazla
isimsizbebek Asyasut demir ilacı kullanırken kabız oldum. Duphalac şurup verdi doktorum o rahatlattı.
MinnieMouse Cok gecmis olsun canim, insallah tez zamanda duzelirsin. Rahatlamak icin kuru kayisi yiyebilirsin. Ben de yasiyorum bazen, ani ishale cevirip rahatlatiyo beni ama sende dene istersen. Ikinmaman gerek kesinlikle. Doktoruna mutlaka soyle bunu 🙏🏻
Asyasut Offff gerçekten bı akşam nasıl uyuyacm blmıyrm 😔 cıkmasa rahatlamayacak çıksa fazla ıkınmam lazım bu arada Demir ılacı falan kullanmıyorum henüz kızlar daha o yüzden onlardan kaynaklanmıyor benım hep vardı zaten bugun bayaaaa ıkındm suan sancm var karnm agrıyor Batı’yo gibi bebegıme bsy olmamıstır ınsallah 😔