Aydan95 Kizlar ilk gebelik bende. 19+4 haftalik ama bir gun kalp atisi gibi hiss ettim 2 gun oldu hiss etmiyorum bir sey. Acaba bebek miydi hiss ettiym sey diye dusunuyorum. Siz ne zaman hiss ettiniz ilk ? Bu arada sisman degil 52 kiloyum
Zeyk Aydan95 ben ilk 20.haftamda pıt pıt çok hafif bir dokunuş gibi patlamış mısır gibi bişey hissettim. Emin olamamistim sonraki günler pıt pıt pitlar cogaldi 26.haftlarimda falan baya baya hissetmeye başladım aşırı hareketliydi çünkü 🤗 şimdi 35.haftam bitmek üzere pat pat vuruyo cocuuum
Eva41 Aydan95 canım bende 20 haftada tam hissetim zaten önce pıt pıt diye atıyor sonra gidip geldiğini hissediyorsun o zamanlarda öyle ara ara hissetmen normal zaman ilerledikçe daha sık ve iyi hissedeceksin 🙏🏻
Ceylaann Aydan95 Benim de ilk gebeligim 19+4üm doktorum anne karnında yaklaşık 20 saat uyudugunu söyledi ve genellikle anne uyudugu zaman hareket ediyormuş ara sıra karnın altında sanki birşey yüzermiş gibi oluyor tabi emin olamıyorum inşallah en yakın zamanda daha net hissederiz
defnemila Aydan95 18 de hissettim canım. Maşallah çok hareketli bir bebek zaten. Şuan 26 haftalık olduk o gün nasıl hareketliyse hala aynı kıpır kıpır 🌸
2kizanasi 19+5te ilk seyirme pıt pıt nabız hissettim, o gün bu gündür hiç durmadı kızçem 🤸 24e kadar hissetmeniz gerek, ilerleyen zamanlarda netleşir, çoğalır :)
Hatice_ceylan Aydan95 canım hareket etmesını ıstıyorsan mutlu ol muzık dınle benım oglan muzık sesını duyunca kendınden gecıyıor yaptıgı hareketlere ınanamıyorum . Bıde cıkolata ye cıkolata acayıp hareketlendırıyor .
Hatice_ceylan Aydan95 ben 15. Haftanda hıssettım ama bagırsaklarım zannettım ustune dusmedım fazladı 16 haftada tekme attı dedım cıdden bebegımmıs . Zaten 9 haftalıkken hareket edıyordu ama cok kucuk oldugu ıcın hıssetmem ımkansızdı . Boyle bagırsakların hareket eder gıbı ama gıdıklıyor gıbıde . Ama tekme atınca ben emın oldum . O gunden bu gune her gun hareketlıyız alaha bın sukur olsun 29 . Haftamızdayız ♥️
Feyzachn Hatice_ceylan yazdığınla pek alakası olmayabilir ama bisey sorucam canım. Çikolata düşüğü tetikliyormus var mi öyle bişey? Ben severek yiyordum düşük tehlikem var ve korkumdan canım çekse de yiyemiyorum 🙄
Hatice_ceylan Feyzachn ben cok yıyorum afedersınde bıde yurt dısındakılerı bılırsınız cıkolata dusmanızyız resmen 😂😂 gunluk yıyorum ben asırı yıyorum hatta kayın valdem sagolsun keldırı çıkolatayla dolduruyor gece bıle kalkıp yıyorum . Bı sıkıntıda yasamadım hıc
Hatice_ceylan Feyzachn ama hanı doktorun ne dıyorsa onu yap çunku bana hamılelıgımın ılk haftasında süt yasak ıcmıyceksın dedı . Ictıgım gun agrılarımdan duramıyordum kıvranıyordum resmen agdet sancısı cekıyordum bıldıgın . Süt yasaktı ıcmıyorum halada ıcmıyorum