Dilaracezik Yaa bana lütfen kanguru önerisinde bulunur musunuz, yeni doğduğu andan itibaren kullanılabilecek 🙏
Cancuu Dilaracezik solomombaby var ınstagramda canım ürünü içerisinde yenidoğan aparatıylada tercih edebiliyorsun benim ki kış bebeği olcak diye yaza doğru alacağım kısmetse baya güzel model var ve memnuniyet fazlalığıda iyi
Dilaracezik Cancuu benim doğumumda martta sizin ne zaman? Yeni doğan aparatıyla almayı düşünüyordum Mart’ta Nisan’da kullanamaz mıyım acaba kanguruyu, birde bunun numaraları var onlardan anlıyor musunuz ☺️ Beğendim bunu bende
Dilaracezik Cancuu peki bunu yeni doğan aparatıyla almasam ne kadar süre sonra kullanmaya başlayabilirim, Bilgin olduğunu düşünerek soruyorum 😊
Cancuu Dilaracezik benim kine 8 gün kaldıda normali bekliyoruz kısmetse bende aparatsız almayı düşünüyorum vallahi ne desem boş alırken danışmanızda fayda var sanırım aparatlı yenidoğan için daha iyi numaralarını inan bilmiyorm☺️
SuleDoruk Dilaracezik benim de doğum mart başı. Ben haziran gibi alıp aparatsız kullanıcam. Minicik bebeği kanguruya koymak pek mantıklı gelmiyor bana 😑
Dyguuuzumra Mamadushbaby ucreti 189du yanlis hatirlamiyorsam ama kizim 1 yasinda ve ben dogdugundan beri kullaniyorum hem bebek cok rahat ediyor hem hic bel sirt agrisi hissetmiyosun kullaninca
17022020 Dilaracezik 3. Aydan itibaren aparatsız kullanım diyor satıcılar canım bende solomombaby aldım henüz doğum yapmadım ama gayet kaliteli
Kizimmmm Dilaracezik Kraft aldık. Ama yenidoğan aparatli almadık. 3 aydan sonra kullanmaya başlarz diye. Çok kullanışlı ve kaliteli çift yönlü. Tavsiye ederim.
Bahar1 Bend bugün hepsiburada.com sipariş verdim solomombaby yenidoğan aparatla beraber 183tl düşmüş ınstragram 200tl satılıyor.
Ftsctn_20 Dilaracezik solomombaby düşünüyorum yenidoğan aparatı ile birlikte , hem fiyatı makul hem de kullanıcı yorumları güzel o yüzden onu tercih edicem.
Mebos Dilaracezik Solomon baby aldım ben yeni doğan aparatıyla birlikte görümcemde kullandı ürünü oda memnun dur bakalım marttan sonra kullanınca memnun kalcazmı
Mebos Dilaracezik görümcem baştan beri kullandı ilk zamanlar hemen değil ama sonradan aparatla kullandı