Bilgehan Tüp bebek yaptıran arkadaşlar. Bu crinone jel açık turuncu (Yavru Ağzı ) renkte geri geldi. Gebelik var. Kanama mıdır acaba korkulacak bir durum var mıdır? Benzer durum yaşayan oldu mu?
BusraDevlet83 Bilgehan Ben kullanmıştım. Tüp bebek yoluyla hamileyim. Bazen jelin yan etkisi olabiliyor. Bazen de kanama alanı varsa kese dışı, ondan da olabiliyor. Doktorunuzu bilgilendirdiniz mi?
Misssimsek Bilgehan bende tup bebekle hamile kaldım canım 16.haftadayiz çok şükür arada pembe turuncu hatta kahve rengi topaklar gelebiliyor. Korkulacak birşey değil içerde alınca renk değiştirebiliyor. Benimde oluyor öyle hala kullanıyorum ben
Twinksmom Bilgehan Ben 12 haftadır kullanıyorum ara ara öyle geliyordu sonra kanamaya döndü alan oluşmuş Jel mi yapıyor diye korkmuştum ama jel koruyormuş kanama geçti gibi hala devam ediyorum
BusraDevlet83 Nihalcelikk Ben 12.haftaya kadar kullandım. Ilk 3 ay kullandiriyorlar genelde. Siz yine de önlem amaclı doktorunuzu bilgilendirin.
Nihalcelikk BusraDevlet83 benim doktorumda 12 haftaya kadar dedi bazıları daha uzun kullanıyor oyüzden sordum
BusraDevlet83 Nihalcelikk O değişiyor. Ama işte genelde ilk 3 ay. Hep önemlidir ya şu ilk 3 ay 🙂 Sizin kaçıncı haftanız? Hayırlı olsun bu arada
BusraDevlet83 Bilgehan Jel ile ilgili de oluyor. Teyit önemlidir her zaman. Bu arada ben karıştırmışım kişileri. Az önce siz diye bir bayana yazdım. Umarım mesaj yerini bulmustur.😀 Hayırlı olsun gebeliğiniz.🙂
Misssimsek Bilgehan için rahat olsun böyle olabileceğini transfer sonrası hemşireler söylemişti koyu renkli pembe falan olur karkmayin diye. Inşallah sağlıkla dogsun evlatlarımız rabbim herkese nasip etsin böyle tedavilere muhtaç etmesin inşallah ❤
Bilgehan Misssimsek kanama olsa zaten devam eden akinti şeklinde olur herhalde. Çok teşekkür ederim bilgiler için
Derin_Demir Bilgehan korkma canım 3.5 ay kullandım birikip tortu halinde farklı renklerde geri gelebiliyor.
Yakamoz__gul Bilgehan canım benim siyah tortulu bile geldi. Yeşil pembe siyah kahve hepsi olabiliyormuş. Havayla temas ettiği için diye duymuştum. Ama hareket ettikçe emilimi daha fazla oluyor. Ben 9. Haftaya gitcem bu haftada kullancam bitircem doktorum öyle söyledi
Bilgehan Yakamoz__gul korkulacak bir durum yok o zaman. Zaten kanama olsa herhalde devam eden bir akıntı gibi olur. Cok teşekkürler. Hayırlı olsun bu arada :)
BusraDevlet83 Bilgehan Hayirli olsun o zaman ablaniza. Sağlıkla alsin, alalım kucagimiza . Iyi akşamlar.