Nurhan54
evet bize 13. Hafta da %100 demiyorum büyük ihtimal erkek dedi. Hatta görüyor musun bu çıkıntısı dedi. Bende gördüm çıkıntıyı hatta ekranda . Sonra 16. Hafta da gittim normal kontrolüme evet cinsiyete bakalım dedi ben de daha önce söylediniz demedim kız dedi ben sok tabi. Siz erkek demiştiniz dedim şimdi kız görüyorum dedi. Haftaya gel netleşsin dedi 17 de gittik net evet kız dedi. Ayrıntılı ultrason da bakan uzmana bizzat ben sordum bebeğin cinsiyeti ne diye kız dedi. Yani 17.hafta dan sonra esas net olabiliyor cinsiyet ler anlayacağın kız sa da bile 13-14-15.haftalarda dışarıda dışarıya dönük çıkıntı şeklinde olabiliyor .o yüzden değişebiliyor.hı sene olmuş 2020 teknoloji nasıl anlayamıyorlar diyordum bende ama işte olabiliyor yani . 2012 doğumlu oğlum ta 8 sene öncesi teknoloji ile 13. Hafta da erkek demiş ti doktor hiç değişmedi erkek olarak devam etti. Başta erkek dediği için ben hala tereddütlüyüm valla. Bazen diyorum şaka maka ya cinsiyeti erkek ise her şeyi pembe nasıl olacak diye 😅