Meltem_mucizesi Meradan hanımlar 28 haftalık hamileyim ve şükür ama bebeğim cok Hareketli ozellikle yaklaşık 3 saattir beni çok kasıyor karnım taş gibi sancm var sizce neden olabilir ne yapmaliyim?
Real Meltem_mucizesi sancı dediğin nasıl bişey.agri olabilir. Eğer herhangi bi riskli durumun yoksa bugünü hareketli yada stresli gecirdiysen nedeni bu olabilir.tabi en iyi doktor bilir.
Meltem_mucizesi Real fazla bi kasılma karnım çok sert yani bi kasigimda bide göbek deligimin orada toplanior korkuyrmda hastaneye gitmeye
sulehanim Bu haftalarda şikayetlerin yüksek ihtimal magnezyum eksikliğinden magnorm alıp günde 1 kere için
Real Meltem_mucizesi bunda korkacak bişey yok .heyecan yapma sancı dediğin şey belirli süreyle olur mesela 2 dakikada bir gelir.sen genede geçmezse bı git nst falan bağlarlar için rahatlar.
TulayNEN Meltem_mucizesi mutlaka gidin bana iki kere olmuştu.igne ve serum yedim geçti Erken doğum riski olabilir dediler.Dinlendim progestan iğne kullandım çok şükür tekrar etmedi şuan 36.haftadayiz