damlanne Kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik 🙂 benim 1 kaç gündür sanki sürekli idrarım var gibi hissediyorum lavaboya gidip gelsem bile hep varmış gibi sizde de böyle mi geceleri çol rahatsız oluyorum cevaplarsanı sevinirim 😏
BuketBdk damlanne canım benimde 21+4 ve istisnasız her gece 2 kere kalkıyorum. Gündüz 2 litre su içiyorum 8 den sonra çay su vs içmiyorum ama durum hep aynı 😂
Zuzum577 damlanne vAlla ben her su ictiyimde gidiyorum sabaha kadar hep su iciyorum diye her gotdiyimde idrarim geliyor😓 bide suyu hem susuzlugum var hemde mide yanmasi 😔😓
Ozlemdmn damlanne geceleri midemin olduğu yer şişiyor sanki uyumakta zorlanıyorum nefes darlığı çekiyorum uykuya dalana kadar çok zor geçiyor idrar hep var 2 saat gitmeyeyim rahatsız etmeye başlıyor 21+4 hatta 5 olduk ve halsizim 🤪🥰normal sanırım bu haftalar böyle geçiyor olmalı
Kardelenyigit İdrar yolu enfeksiyonun var kuzum idrar var gibi olur yanar dakika başı gidersin ama bi damla ya çıkar ya çıkmaz ay çok kötü durum ya 😒
damlanne Kardelenyigit yanma yok damla da değil canım normal yapıyorum bitiyor ama sanki 5 dk sonra yine çıkıcak mış hissi var ya anlamadım 🙁
Kardelenyigit damlanne enfeksiyon yoksa hiç sorun yok ☺️23 hafta içindeyim suyu falan bol 1.5lt içerim idrarımı yaparım 10 dk sonra hiç yapmamış gibi yine gelir yaparım 🤣
zeynep_2020 damlanne bendede oluyordu geçen doktorum çocuk baskı yapıyor ayağını bastırıyor ondan öyle hissediyorsun dedi çünkü popo aşağda duruyor benimki baskı yapıyor
Elifcek damlanne akşamları çok sıvı tüketmeseniz bir doktorun konuşmasında dinlemiştim gerekli sıvı alınımını gündüz yapabilirsiniz diyordu gece çok tuvalete çıkmamak için
Beerrnaa Bende 22+1 iki üç gündür sürekli tuvaletteyim bu haftalarda baskı daha fazla olduğundan sanırım
Ay_isigi Kızlar bende 22+3üm hep sağ tarafımda çocuk bazen sağ tarafa yatıyorum eziliyor mudur Çok korkuyorum
damlanne Ay_isigi benimde sağda canm bende mecbur sağda yatıyorum ama öyle düşünme yinede doktora sor sen için rahatlasın☺️