Eva41 Kızlar ben 21+2 haftalık hamileyim az önce otururken iki göğsüme birden sızı girdi tuhaf bir sızı açtım baktım beyaz renginden biraz daha şeffaf sıvı geldi bu haftalar normal mi ilk gebeliğim tecrübesizim
SedaveSusam Eva41 normal canım süt kanalları açıldığı için ama sıkma sakın o ilk süt bebek için çok önemli
Gulsahim Eva41 sıkmayın o sütü erken doğuma sebebiyet verebiliyor. Kendi kendine durur. Doktorunuza da danışırsınız zaten..
Eva41 SedaveSusam yok ben hiç elemiyorum göğüslerimi dokunmuyorum da bundan sonra da elemem bir an öyle gelince korktum normal mi şimdi diye
Jasminixx NOrmal sıktığın andada gelebilir ama sakın sıkıp uğraşma çünkü süt kanallarını çalıştırırsın buda doğumu tetikleyebilir hem ayrıca o süt bebeğe çok faydalı olacak süt tek damlası bile çok kıymetli
SedaveSusam Eva41 sen genede doktoruna sor olur mu korkutmak istemiyorum seni ama erken doğum için belirtide olabilir
Dibeee SedaveSusam benimde gelmişti 20. Haftada doktorum normal demişti erken dogum VS bişey demedi olmadıda cok sükür
Eva41 Dibeee interneten araştırdım normalmiş erken doğum olayı tamamen etraftan gelen uydurmaymış içim rahatladı
Dibeee Eva41 evet canım benimde 20 de geldi doktorum hic öyle bişey demedi ve zamanında oldu cok sükür korkma