Civcivinannesi ayasmelis az az almaya başladım , biberon süt pompası bez vs almak istiyorum zaman çok hızlı geçiyor 🤔
Fatime ayasmelis bende almaya başldım bebek arabasını aldık bi kaç kıyafet aldım zıbınları uzun kollu aldım pamuk kısa kollu alıcakmsınız !? yatağı sipariş verdim daha gelmedi , bez banyo bakımı bunları daha almadım
ebruligunler Ağırlaşmadan almak lazım kızlar bencede ☺ Hastane çıkış,bikaç zıbın , emzik , park yatak ve pusetini aldık rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah yavrularımıza 🌸😍💙
Aniakbulut Civcivinannesi ben almanyadan bubchen getirdim cnm en iyisi o diyolar ama bilmiyorum.. burda ebebekte sampuanlar 35-40tl, Almanyadan 3-4eur aldim 🙂 tanidik varsa sizde aldirin mutlaka derim
Ecrininteyzesi 2 tane 10 lu 1 tane 5 li Hastane Çıkışı 3 lü çorap 3 lü ağız mendili Dişlik Emziği 2 tane boydan tulum 1 tane Elbise 1 tane eşofman takımı Daha tabiki almaya devam etcez😋❤🐣
mervezegem77 Bebek arabasını aldik. Zıbınlarını yazlık örtülerini de aldık. Teyzesi patik örmüş, halası battaniye dikmiş yazlık, diğer halası nevresim takimini almış, babannesi atkı bere örüyor oğluma 😍
ilknuraydin 10 lu Hastane çıkışları 3 tane 5 li hastane cikislari battaniyeler biberon emzik bebek cantasi 4 adet 3 lu takim zibinlar coraplar penye yelekler tabi hepsi cifter cifter ikizlerim olucak insllah 21. Haftadayiz dahada cok var alinicak😊😊
GizemDksz ayasmelis ben bebek arabası ve 10’lu hastane çıkışı alabildim daha. Bir de özel tulum seti yaptırıyorum. Bebeğime bir şey beğenemiyorum. Ne görsem hoşuma gitmiyor😂 Kendim aslında çabuk beğenenen biriyim. Yavaştan tamamlayacağız artık.
CerenErenAnkarali GizemDksz yaaaa nerden aldın seti ve tulumu nereye yaptıryosun aldıklarındn fikir verir misiimn
GizemDksz CerenErenAnkarali ben tulumu instagram’dan minik_dukkanim’dan yaptırıyorum. İsmini yazıyorlar çok tatlı😍 normalde instagramdan alışveriş yapmam ama güven verdi bana yaptıran insanlardan dolayı.
DidemYldrm ayasmelis bu gece 21 haftamız bitiyor 22 e giriyoruz allah nasip ederse hastane çıkışı aldım 3 tane çıtçıtlı yarım kollu badi aldım 0,3 ay küvet seti aldım alt açma aparatı kundak pike aldım 5 tane önlük aldım biberon aldım iki tane yeni doğan alıştırma emziği aldım yaz bebeği olucak ya kararsızım çıtçıtlı badiler konusunda uzun kollumu kısa kollumu alsam