Esracan16 Merhabalar . Sizce bebeğimin dudağında yarıklık varmı . Doktor çok baktı ama yok bişiyi dedi . Sizce çok şiş olduğu içinmi böyle görünüyor. https://i.hizliresim.com/WoARML.jpg
Mmucizem Esracan16 Masallah güzelligine Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bence de bişey yok
Hatice-02 Esracan16 köfte dudak annesi içini ferah tut o öyle uyurken büzmüş ağzını Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin ☺️
Esracan16 Bebegiimle Bn yinede sormak istedim canım teşekkür ederim . Herkesin bebeği çok net çıkıyor ultrasonda. Benimki tuaf çıkıyor 😂
Esracan16 Hatice-02 dudaklar şimdiden botokslu gibi duruyor😂 bnde şiş olduğu için böyle görüyor heralde diye kendimi avutuyorum. Çok saolun yorumunuz için 🙏🏻
Mervee58 Esracan16 benimde çok net olmuyo ki elleriyle kapatıyor doğunca görücez inşallah daha net🙈☺️
Arzuarzu Yok kuzum değil, bu ultrason fotoğrafları yüzünden bende öyle sanmıştım çok takmıştım kafama ama değilmişş
Tgbb Esracan16 canım doplerde böyle görüntülerin sebebi bebeğin yüzü önündeki kordonlar olabilir. Sürekli kan akışı olan kordonlar böyle yanılmalara sebebiyet veriyor olabilir. Doktorunuz yok dediyse zaten onlardan daha iyi bilemeyiz. Oldu da dudağı yarık oldu hiç problem değil artık tıp çok ileri seviyede çocuğunuz estetik olduğunu hatırlamaz bile. Beyinsel Bir hastalık olmasın en önemlisi bu. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir bebiştir. Şimdiden rahat doğumlar.
Esracan16 Tgbb çok doğru söylüyorsun canım Hiç bir sıkıntımız yok başka çok şükür .bunuda eşim fark etti doktora sordu . Dudakları köfte olucak şiş olduğu için böyle görünüyor dedi. 5,6 kere baktı yok dedi . takmıyorum zaten de bir danışmak istedim . 🙏🏻