Eveeeett var tabiki.Olmaz mi Adet bittikten 1-2 gun sonra yapiyorsun canim. Sut ve maydanozu guzelce kaynatiyorsun(sut köy sutu olursa daha iyi.once sutu kaynat guzelce mikrobu kirilsin sonra maydanozla kaynat canim) sonra bir kovaya aliyorsun yakar sicakligi gittikten sonra belden asagi kiyafet olmayacak hic o kovanin uzerine oturup etrafini battaniye ile sariyorsun guzelce 15 dk oturuyorsun senden su gibi akinti gelecek hic kalkma korkmada.Sonra tekrar kaynatacak eşin ayni o karisimi sen battaniyeye sarilip bekliycen soguk almiycaksin yine kaynarligi gidecek bir 15 dk daha oturacaksin . Sonra beline 1 tane yaki bandi yapıştırcaksin ve sıkıca giyineceksin. Sabaha kadar yaki belini sicak tutacak sabah cikartacaksin usutmeyeceksin hicbir sekilde.ovulasyon testiyle yumurtlama takibini yapcaksin yumurtlama gunu ve pesindeki 3 gun iliski olacak sonra adet gunune kadar iliski yok. Ben ilk bebegime boyle hamile kalmistim. Tabi kan pihtilasmasi cikti bebegimi kaybettim. Simdi tekrar hamileyim çok şükür.