tansuyalman Begonia bana da aynısını önerdi ben yapabilirim normal sandım ama yapamazsın riske almayalım dedi Sezeryan dedi.
Suzan_arslan Ciida67 mecburi oldum.suyum geldi fakat ne sancı vardı ne ağrı.nst de bile çıkmamıştı.muayenede çatı darlığı,hiç açılma olmaması,bebeğimin kafa çevresinin büyük olması sebebleri de olunca doktor bekletmedi.
Ciida67 Degisken evet çok az gerçekten benim doktorum tıbbi hiç bir gereğinin olmamasına rağmen sezeryan önerdi bebeğin kilosu az diye dayanamaz diye suyu iyi kan akımı iyi bilmiyorum napicam
YagizAsyaMom Ciida67 tansiyon ve bebeğimin iri olması yüzünden zorunlu sezeryan oldum iyi ki oldum çok rahat geçti 😊
AyaYlmazYldrm Ciida67 bebegin bekleme sansi yoktu cani hareketleri azaldi o yuzden o gn acil sezeryan oldum
Leman0134 Ciida67 bende daha olmadım ama olacağım doğum pozisyonuna geçmediği için ters şuan şimdide suyu azaldı en azından 38. Haftayı beklesin diye uğraşıyoruz 😞
TulayNEN Ciida67 Ben de kendi isteğimle olacağım.Vajinal muayenelerden hoşlanmıyorum çok kasıyorum. Gerçi doktorum ben bir şey demeden kendini böyle kasarsan normal doğum yapamazsınız dedi