mihraduru Kızlar benim karnım değil de vücudum acayip kaşınıyor. Kollarım, bacaklarım, sırtım ve daha nicesi... Doktora söyledim karaciğer enzimlerime baktı normal dedi. Cildiyeye gitmemi söyledi. Sizce bu neden olur ki, cildiye neye bakacak???
Muneweralp mihraduru canım seni korkutmak istemem ama kaşıdığın yerler yara oluyorsa uyuz olabilirsin çünkü uyuz salgını var sakın tedirgin olma bir cildiyeciye git kremlerle geçiyor çabucak çünkü kan tahlilin temizse bu kadar kaşıntı o olabilir birde özellikle eklemlerin kaşınıp yara oluyorsa büyük ihtimal benim yeğenim oldu ordan biliyorum
Merve_seda mihraduru canım benimde ilk hamileliğimde öyleydi cildiyle yoktu gitmemiştim doğumdan sonra daha kötü oldum sen benim gibi yapma cildiyeye ye git canım
mihraduru Dilara9 acaba nemlendirsem geçer mi ki ya. Hele iki dizimin üstüne oturunca kaşıntıdan oturamıyorum
mihraduru Dilara9 inşallah kuruluktandır... Bir de henüz daha 16. Haftadayım. Denerim, teşekkür ederim 🤗
mihraduru @Muneweralpn Muneweralp yok hiç yara olacak kadar kaşınmıyorum ama böyle giderse yara olcak. Normalde geceleri olurdu şimdi artık gündüz bile oluyor..
Deniz_krks06 Bende de aynı şekilde oluyor ve yer değiştiriyordu kaşınan yer dahiliye gittim urtiker dedi yediğim birşey alerji yapıyor dedi dikkat et kendini korkutma ki doktorum bana başlıca sbepleri arasında stresin de olduğunu söyledi
mihraduru Deniz_krks06 gül suyu denedim, bebe yağı yoktu. Bi kaç da doğal yağ sürdüm vücuduma ancak geçmiyor. Sirkeyi de deneyim, 😥
Deniz_krks06 mihraduru dene iyi geliyordu stres yapma bide başka şeylerle ilgilen çünkü ha kaşındı ha kasinacak diye düşününce istemsizce kaşıyordum