Sabriye20 Merhaba arkadaşlar Eskişehirde mete tanıra ayrıntılı ultrason için gitmek istiyorum sadece ayrıntılı için randevu alabiliyormuyuz duyduğum kadarıyla eskişehirde en iyisi oymuş daha önce gidip memnun kalan varmı ?
Melisa9611 Sabriye20 en iyisi o demeyelim de en ucuzu o😂ben gittim kendisi profesör hiç elini sürmüyor asistanları yapıyor her şeyi 10 dk Falan anca sürüyor hop kalkıyorsun foto vermiyor aklına takılan varsa sor canım
iremtzn Sabriye20 ben gittim canım. Tatlı dilli, konuşkan bir profesör. Her şeyi asistanları yapıyor ama bebek hakkında her şeyi kendisi söylüyor. Gelen hastayı kapıda karşılayıp elinizi sıkıyor çay kahve içer misiniz diye soruyor. Fotoğraf vermiyor. Fiyat olarak da uygun diğer aradığım yerlerde 300-400 arasıydı fiyatlar Mete beye 180 lira ödemiştim. Genel olarak iyi ama.
-Susam- Sabriye20 Alper yurdasiper e gidebilirsiniz 45dk 1 saat bakıyor bebeğin herşeyine size de gösteriyor. 2fotoğraf videolarını atıp Cd ve rapor veriyor. 200tl ücreti instagramda hesabı var bakabilirsiniz
Zeyk Sabriye20 Mete Tanıda gidebilmek için ismini belirtip belli bir miktar ücret odemen lazım yoksa detaykiya Mete girmiyo gonderiyo asistanlari onlar bakıyor ki hiç tavsiye etmem çok saçma sapan bir durum oluyo. Ama meteye bizzat ödeme yapıp ona randevu olusturursan o iyi bakar ben bunu çok sonra oradaki randevu aldığımız kadinlardan öğrendim.
Sabriye20 Teşekkür ederim kızlar Ben şehirdışından gelicem baya övmüşlerdi ikizlere hamileyim mete bey perinatolog aynı zamanda sanırsam kafam karıştı şimdi başkasınamı gitsem😁
Emelcskndgn Sabriye20 canım ben Turgay şener e gittim çok memnun kaldım, 40 dk sürüyor, çok detaylı bakıyor, renkli ultrason fotoğrafı veriyor ve CD de veriyor, gayet ilgili bir doktor