Bende ne zaman dogum yapacam diye hep korkardim .ve yolun sonuna geldik. Gunlerden subat 3 eşimle hastahaneye gittik . doktur bana daha günlerin var dedi evin yolunu tuttuk. Ama eşimle içimiz rahat degildi tabiki.kalk özel hastahaneye gidelim dedi. Neyse herzaman ki doktorum kız sen daha dogurmadın mı demez mı yok dedim gelmek bilmiyo. Neyse ultrasyonda baktı .bebegimin suyu bitmek üzere. hemen dogurman lazım deyince sasırdık kaldık .kendimle hiçbirsey getirmedim.neyse eşimle dışarıda konuştuk.eve gitmeye karar verdik .devlette ebe arkadasım vardı .onu aradım. Bugun izinliydı hastahanede degildi . bugun eve gıt dinlen .sabah gel yardımcı olacam dedi.neyse bıgun daha bekleyelim .sonra eve geldik .sabah erkenden ev işi falan derken kahvaltı yapmadım .hemen duşa girdim . bn eşim kaynanam ve görümcem . arabaya bindik. 20 dk hastahaneye geldik .muane oldum . bana yatiş önerdi nst falan derken 1 cm tek acılmam vardı.sancı falan yoktu doktor muane etti. Bebek iri ve suyu kalmamiş dedi. hemen sezeryan dedi.ben normal dogum istedim ama nasip olmadı.bı gözümü açtim paşam yanmda cok mutlu oldum ama çok acı cektim ama deger .cok uzun oldu galıba.