Yaman Kızlar 15+1 günlüğüm bugün yüzümde lekelenmeler oluştuğunu söylediler ben anlamıyorum tabi bunun için bişey kullanan varmı
Hanifee1273 Benimde hamile olduğumu öğrendiğimden beri sivilce var yüzümde leke değil , 13.haftadayım hala Anlım çenem sivilceli 🙁
Yaman Hanifee1273 evet bnmde ufak ufak çenemde sivilce çıkıyor bnm yeni çıkmaya başladı bazende kırmızı noktalar çıkıyo ama geciyo sonra 😔
Yaman Seda5892 ben aynada bakıyorum anlamıyorum ama dışardan biri gördüğü zaman hemen anlıyor bazen hamilelik psikolojisi galba canım sıkılıyo
Seda5892 Yaman sıkmamaya çalış canını geçici şeyler sonuçta 😁 bendeki lekeleri makyaj bile kapatmıyodu şimdi yoklar 🤣
Yaman asyaa15 12 haftalikken %70 kız dendi perşembe günü kontrolüm var gösterirse o gün kesinleşecek inşallah bugün kayinvalidemle biraz alışverişe çıktık ordaki bayan dedi kızmı yüzünde lekelenme başlamış dedi
Cumaserife asyaa15 bence alakadı yok benim hamilelilten önce yüzüm kötüydü adetten dolayı sanorsam ama son ayınıza girdik kızımla yüzüm parlıyo resmen hiç böyle olmamıştı yüzüm de 😅 ne yazıkkii kaç kirpik kalmadı bizdede 🙃 bu belirtilerin biri olmazsa birisi mutlaka oluyo o yizden dert etmiyorz artık 😛
Nltka Dışarı çıkarken muhakak leke önleyici leke karşıtı ve mevcut lekeleri gideren güneş kremleri onlardan al . Solente kullanıyorum ben . Hiç ay mevsim kış deme minnacık güneş ışığı bile etkiliyormuş
Nurcihan34 Yaa benimde sivilcem var suratında tertemizdi iyice arttı herkesin basında var yani dert etme canm