SeFaKe Dün doktora gittim baş çevresi ve karın çevresi 33hftalık çıktı kilosu 2300gr sizin 35.haftada bebeğin boyu kilosu nasıldı boyunu söylemedi ama uyluk kemiği 6.9cm yazıyo
Cigdem0707 SeFaKe benim de bi hafta önde çıkmıştı ama ben 34+1de gittim.2600du 48cmdi.Su an 35+6yim 2 gün sonra gideceğim
Nnurmehmet SeFaKe Daha bugun kontrole gittik 34+2 haftalığız 2700 gram biraz iri bir bebek olacak dedi doktorumuz ve yediklerime dikkat etmemi söyledi birde erken doğum riskim var🤷♀️ Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı ❤
Vesiley SeFaKe 30+2 de gitmiştik kilosu 2000gr boyu 45 cm di canım bu hafta kontrolümüz var tekrar 34. haftamıza girdik şimdi ne kadar olduk bakalım🤗
Ozlemtncyk Bnmde 35 haftada 2200 32. Hftayla uyumlu geriden geliyoe dedi protein agirlikli besleniyoeum kafa ve boyu haftasiyla uyumlu dedi 47 cm mis boyu
SeFaKe Ozlemtncyk bana da hep zaten 1-2hafta geri diyordu merak ettim normalde nasıl olması gerekiyor diye
Alp_eren Kızlar Doğum tarihlerinize ne dedi drunuz bize martın başını bulur demişti Şubat anneleri yazıyorda başlıkta 😣
Pinarynr Alp_eren benmde suan tam 36 haftalık dogum tarihine 9 mart diyo ama ben sanmıyorm o kdr bekliceni baya aşşaya indi cocuk cunku ve 3 kilo suan sanmıyorm yani martı beklemez
Ozlemtncyk Fyz2014 yani bizde 27 subat dedik ama bu haftada hic kilo almamis olursa icerde bekletmwnin bir anlmi yok dedi 2200 suan bu kadr kucuk dogars ne yaparim bilemiyorum
Fyz2014 Ozlemtncyk Ozlemtncyk beslenmene dikkat ediyor musun ben kaşar peynir süt muz maden suyu her gün tüketiyorum 2650 gram olmuş
Fyz2014 Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum nasıl olacak nasıl biticek diye düşünüyorum ikinci bebeğim ama endişeliyim ülke de olup bitenlerde çok canımı sıkıyor özellikle şu virüs meselesi Allah korusun 😕😕😕
Sirin96 35 de gittim tam 3230 du 49 cm di şimdş 35+ 6 olduk 2 gün sonra yine gidicem artık haftada 1 kontrole gidiyorum bizimki biraz önde gidiyor genetik faktörlerden dolayı