Emine_ Arkadaşlar Instagram'da önerebileceğiniz güzel beybinest yapıp satan sayfa varmı. Almak istiyorum ama hem güvenebileceğim hemde güzel yapan bir site arıyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum
yagmur2019 Emine_ben musmutlu bebekler sayfasından aldım çok çabuk geldi ve çok beğendim takım olarak da gayet uygun bakmanızı tavsiye ederim
Merve-26 Emine_ babynests diye bi sayfadan 2gün önce sipariş verdim baya araştirdim hem diğer sayfalara göre uygundu hemde memnun çoğu kişi ben hediye olarak birine aldim ama kendimede sipariş vericem bakmani öneririm😊
iremtzn Kızlar bende çok beğeniyorum ama ne işe yarıyo ya bana pek gerekli gibi gelmedi sizce gerekli mi kaç parçaydı aldıklarınız?
Gul-08 iremtzn ben de kararsızım alıp almama konusunda 2 ay anca kullanılır gibi geliyor bana, kullanan birileri tavsiye verse çok iyi olur.
[silindi] iremtzn valla ben kendim yaptim babynesti o kadar para vermek anlamsiz geldi bana ben nevresimlik kumas alip nevresim takimini yaptim aradan babynestinide cikarttim çok kolay bisey aslinda 😊
iremtzn [silindi] ne güzel elinizden dikiş nakış gelmesi, insan ben gibi beceriksiz olunca her şeyi parayla halletmek zorunda kalıyo 😄
Sultan1903 instadan Sumaybebe den aldım,henüz kullanmadım ama rahat 4-5 ay kullanılır,çok ta keliteli bir bak derim,alanlarda çok memnunlar