Haceraykt Kızlar merhaba ? Ben normalde başka şehirde yaşıyordum eşimin görevlendirmesi dolayısıyla ailemin yanında kalıcam 6 ay. Balıkesir’de özelde veya devlette memnun kaldığınız bir doktor öneriniz var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Sksdmr10 Haceraykt canım alaattın beye git çok çok memnun kalırsın detaylı ultrasonuda çok iyi doğumu sevgide yaptırıyor zaten
Kbr-8086 Haceraykt Merhaba bende 26 haftalik hamileyim devlette şehir hastanesinde Altuğ Bey'e gidiyorum çok memnunum çok güzel konuşup her sorduguna dakikalarca cevap veriyor sadece biraz yoğun sabah 8 gibi gidip randevu alıyorum ve bir sikinti yasamiyorum Özelde de alaadin beye gidiyorum devlette eşler alınmıyor içeri o yüzden eşimin isteğiyle ikisini beraber götürüyoruz ondan da çok memnunum gayet güzel ayrıntılı bir şekilde muayne edip herseyi açıklıyor tahlilerim vs devlette yaptırıp getirmemi istiyor muayne ücreti 120 tl bir sefer alıp bir sefer almıyor iki doktoru da tavsiye ederim
Haceraykt Brcuylkn Bu hafta ikili tarama yaptırmam lazım o yüzden fikir almak istedim . aceleci davranmak da istemiyorum ama ilgili olsun sorduklarıma tatlı dille cevap versin istiyorum çünkü yaşadığım şehirdeki doktorumdan çok memnundum onun gibisini arıyorum sanırım
Elif__ Brcuylkn merhabalar 19 haftalık hamileyim nurettin beye geçiş yapmak istiyorum eşler muayeneye girebiliyor mu birde doktor yaklaşımı nasıl bilgi verebilir misiniz
Brcuylkn Haceraykt zaten tek özel hastane var burda canım, istersen bir de özel klinik var, Alaattin Kaçar ama ben gitmedim yorum yapamam o yüzden, sen bilirsin istersen biraz sor soruştur öyle karar ver
Haceraykt Brcuylkn anladım canım. Nurettin bey nasıl birisi , muayene ücreti falan ne kadar ikili test ne kadar biliyo musun
Haceraykt Sksdmr10 Salı günü için Nurettin beye randevu aldım canım ama bir de Alaattin beyi denerim çok sağolun bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻
Haceraykt Kbr-8086 çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız. Salı günü için randevuyu almış bulundum olmazsa bir de Alaattin beye giderim. Yardımlarınız için çok sağolun 🥰
rabia28 Haceraykt Merhaba,Balikesir Universitesi Hastanesinde Gurhan Guney hoca var tavsiye ederim çok tecrübeli ve basarili bir doktor,universitede özel gibi ilgileniyorlar fiyat olarak da çok hesaplı
Breezy rabia28 merhaba üniversitedeki doktorlarda muayene nasıl oluyor? Randevu almak, saatinde muayene olmak mümkün mü? Bir iki defa gitmek zorunda kalmıştım çok yoğun ve karmaşıktı.
Kbr-8086 Alcanip ben baştan beri gidiyorum hem devlete hem özele birer doktorla başladım oyle de devam ediyordum artık devlete gitmiyorum Alaaddin beyde devam ediyorum