Babyme Kızlar bahçeşehir liv hastanesine gittim ilk muayene için 34 tane test istedi doktorum normal mi ? 1530 tl tutuyor toplam .. Daha uygun yaptırdığınız yerler varmı??
brcaky Babyme benden istenen testlerin çoğu aile hekimliğinde yapılıyordu bir kısmını aile hekiminde kalanıda daha uygun özel hastanede yaptırdım mesela avcılarda baypark var oranın fiyatları uygun arayıp fiyat alın ama ben toplamda 450 ödemiştim aile hekimliği dışında olanlara
Yildizim Babyme Aile hekiminde çoğu yapılıyor, yapılmayanları da daha uygun bir hastahanede yapın. Çok para testler için
Babyme brcaky aile hekimi annemlerin orda biraz uzak kalıyor bana ama bayparkı arayıp bilgi alacağım daha yakın kalıyor
Babyme pink01 hemen evimin arkasında olduğu için gittim sağlıkçı indirimi alıyorum fakat testlerde yapmıyorlar
Babyme Deletedmom386 annemde aynısını söylüyor bende anlamıyorum ilaç yazacakmış sözde bisey cıkarsa..
Firdevs1 Babyme benden de istemişlerdi bi çok tane test. Ben devlette yaptirdim hepsini sonrasinda sonuçları alıp kendi doktoruma götürdüm
iremss Babyme aile hekimliği rutin hemogram testlerini yapıyor, toxoplazma, kızamıkcık gibi testlerde hastaneye ihtiyaç duyuluyo onları da daha uygun yerlerde yaptırabilirsiniz 💖
Babyme iremss annemlerin orda maalesef gidemiyorum uzak kalıyor daha uyguna bi yer arıyorum fiyatı cok sisiriyorlar tesekkür ederim bilgi için 😇
brcaky Babyme eğer vermezlerse bilgiyi şuan şu hastanedeyim ya şimdi size gelcem ya da burada yptırcam deyin biraz daha net olabilirler belki beylikdüzü medilife ta uyguna yapıyor olabilir ama zaten genel olarak bahçeşehirde herşey pahalı testlere bu parayı istemeleri normal o bölge için😊
Deletedmom386 Babyme Bende özele gidiyorum mesela ama doktorum bana al bu kagıttaki testleri sağlık ocagında yaptır sonucu getir demişti. Sizi kandırıyolar galiba. Özelde para alırlar tabiki. Sağlık ocagı yada devlete git ben tek kuruş vermedim şimdiye kadar
Ozz10 Hemen hemen hepsini aile hekimi yapıyor. Toxoplazma ve insülin direnci için olan testleri bakırköy yasar hastanesinde 120 liraya yaptırmıstım.
brcaky Babyme rica ederim ne demek bi gelinlere bi anne adaylarına zaten nerden giydirceklerine şaşırdılar😂
Misssimsek Babyme tüm testlerini devlette ücretsiz yaptırabilirsin sonuçlarda doktoruna gosterirsin. Resmen para tuzağı ne kadar pahali