[silindi] Bus_ak18 anladım canım haklısın ben daha ilk denememde belirtiler olunca umut ettim insan vucüdunu tanıyor işte farklı bişey olunca umut ediyoruz inş.vardır 🙏🏻🙂
Beyzoli Bus_ak18 valla ben şuan 3 aylık hamileyim 2. Ayımda hissettim diyebilirim 8.9 haftalarda felaket ağrıyo gibi uçları
Hnfth Bus_ak18 benm adet olacağım zaman hiç ağrımazdı göğüslerim hamile olduğumu adetimden 3gün önce göğüslerindeki şişkinlik ve ağrıyla Anladm test yaptım pozitif çıkmıştı
[silindi] Bus_ak18 ya 10 gün önce göğüslerim değişti böle o zaman ilaç bitmişti benim düşmüş olması lazım ve 2 yıl öncede sanırım 80 ne çıkmıştı bir kere o zaman hiç olmamıştı neyse artık adet olunca anlarız 🙂
Mrvfndk Bus_ak18 insallah sende hamilesndr seni cok gördüm burda dua ediyrm hep isteyene insllah.az daha bekle test yap . Dinlen yorma kendini..
[silindi] Bus_ak18 ya sorma sütyen rahatsız ediyo sıkıyo 😂 ve ben yok hamile değilmişim dediğimde sızlamaya başladı dünden beri çok ilginç ben vucüdumu tanımıyormuşum demek ki
kitapkurdu Bus_ak18 ben hamile olduğumu öğrenmeden önce başladı. Denize gitmiştik suyun içindeyken dalga sebebiyle çok sızlamıştı anlam verememiştim. Ondan 10-15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Ve 14-15.haftadan sonra geçti. Aya da ben alıştım 🤷🏻♀️
sewdaaa Ben de hiç ağrı olmazdı 3-4 gün kala aşırı göğüs hassasiyetim oldu şüphelenip adetime 2 gün kala test yaptım ve sonuç hamileyim şuan 8+6yım ve hala devam ediyor ağrı ama hiç umrumda değil miniğime kavuştum darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ☺️💞
Minikkusum_ Bus_ak18 biz 2 yıl boyunca denedik kuzum Allah nasip etti çok şükür umudunuzu kaybetmeyin 🤲🤲🌷🌷