Ben bikez gördüm bidaki ay hamileydim. Kürtaj dan 40 gün sonra adet gördüm.

Cndn ilk adetten sonra hamile kaldım istediğinizi sorabilirsiniz

Mmbk çok tşk ederim ben kürtaj olalı 20 gün oluyor şuan adet olmayı bekliyorm ama bi yandan korkum şu eğer adet olmadan hamile kalırsam tekrar sağlıksız gebelik oluşmasını kaldıramam korunmalımıyım sizce 3 yıllık evliyim ilk gebeligimdi çok şükür bir sorunum yok sorunum olmadığı halde bebegim olmuyordu bu yüzdende korunmakta istemiyorm kararsız kaldm böylece ..

D27777 maşallah rabbim sağlıklı sancısız bir şekilde kucagınada almayı nasip etsin..

Cndn inşallah 🙏 Rabbim sanalda kısmet etsin tekrar dan. Gerçi düştükten sonra cocuk daha kolay oluyormuş rahim temizlediği için doktorum öyle demişti kürtaj dan sonra verilen ilaçları düzenlice kullan tahmin kendini en fazla 15 günde toplar inşallah 🙏

Mmbk canım bende kürtaj oldum iki ay oldu yine istiyorum şimdi ikinci gebeliğinde ilk gebeliğin deki belirtilerin aynısı mı oldu

• Mmbk bunu yanıtladı.

D27777 canım ilk gebeliğinde ki belirtileri ikinci gebeliğinde yaşadın mı aynılarını

Cndn canım bana doktor korun ya da korunma diye bir şey demedi ama ben kendi kararımla korunmadım 40 çıktı adet oldum çok üzülmüştüm ama sonraki ay hamile kaldım hiçbir sorun olmadı şuan 29 haftalık olduk ben kürtaj olduğumda 9 haftalıktım bu arada sana kalmış bir şey bu ama bence korunma

Cndn Merhaba Bende Gecen ay kurtaj oldum igneler serumlar oldu rahim 15 gune toparlandi Doktor 2 hafta korun yeter dedi 15 ci gun rahime bakmak istedi ultrasonda catlama ya hazir yumurtlama var dedi degerlendirdik ve simdi teste gore hamile gorunuyor 1 ay gecdi kurtajdan qaliba Bende 1 defa adet gorup hamile kaldim 🤷🏻‍♀️Beklemedeyim hayirlisi InsAllah 🤲

Uadmr yok canım ilkinde mide bulantım yoktu bunda oldu zaten o bulantı insanın içini rahatlatıryormuş ama ikisinde de hamileliğim çok afedersin gaz sancısından adetime daha varken anlamıştım

Mmbk peki gögüs hassasiyeti varmiydi ikisinde de

• Mmbk bunu yanıtladı.

Uadmr ilk gebeliğmde bebek olduğuna dair hic belirttim yoktu canım 6ncı haftada kanamam sancım başladı 8in sonuna kadar bekledim progestan iğne hap kullandım. doktor dedi kalp atışı yok hemde gelişmiyor kürtaj olman gerek dedi oldum.. Şimdi 10 haftalık hamileyim bütün hamilelik belirtilerim var bulantı kusma göğüs hassasiyeti herşey yani cok şükür Bi sorunda yok. Tabi tüm hamilelerde aynı olacak değil 🤗

Uadmr ikisinde de vardı karnımda şişlik vardı idrar rengim koyuydu sadece ilkinde mide bulantım yoktu

Mmbk bende 9 haftalıktım doktorum sonçların kontrolün temiz çıkarsa korunmana gerek yok dedi benm kararıma kaldı yani :)

• Mmbk bunu yanıtladı.

Cndn benim doktorum 2 regli geçsin tavsiyesinde bulunmuştu. Acele etmedim 5 regli geçti şimdi tekrar denemeye başladık. Rahimin kendini onarması gerekiyormuş. Yine aynı problemle karşılaşmamak için beklemekte yarar var. Gene sorun olmaması için bekle kimseyi dinleme.

• Cndn bunu yanıtladı.

Cndn Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah bir şey olacağı varsa her türlü olur sen pamuklar içinde olsan bile ama olmayacaksa da kendini parçalasan olmaz senin için hayırlısını diliyorum

• Cndn bunu yanıtladı.