Kürtajdan hemen sonra gebe kalanlar ilk regl gören veya görmeden gebe kalanlar yardımcı olabilir mi ?
Kürtaj
Ben bikez gördüm bidaki ay hamileydim. Kürtaj dan 40 gün sonra adet gördüm.
Mmbk çok tşk ederim ben kürtaj olalı 20 gün oluyor şuan adet olmayı bekliyorm ama bi yandan korkum şu eğer adet olmadan hamile kalırsam tekrar sağlıksız gebelik oluşmasını kaldıramam korunmalımıyım sizce 3 yıllık evliyim ilk gebeligimdi çok şükür bir sorunum yok sorunum olmadığı halde bebegim olmuyordu bu yüzdende korunmakta istemiyorm kararsız kaldm böylece ..
Cndn Merhaba Bende Gecen ay kurtaj oldum igneler serumlar oldu rahim 15 gune toparlandi Doktor 2 hafta korun yeter dedi 15 ci gun rahime bakmak istedi ultrasonda catlama ya hazir yumurtlama var dedi degerlendirdik ve simdi teste gore hamile gorunuyor 1 ay gecdi kurtajdan qaliba Bende 1 defa adet gorup hamile kaldim 🤷🏻♀️Beklemedeyim hayirlisi InsAllah 🤲
Uadmr ilk gebeliğmde bebek olduğuna dair hic belirttim yoktu canım 6ncı haftada kanamam sancım başladı 8in sonuna kadar bekledim progestan iğne hap kullandım. doktor dedi kalp atışı yok hemde gelişmiyor kürtaj olman gerek dedi oldum.. Şimdi 10 haftalık hamileyim bütün hamilelik belirtilerim var bulantı kusma göğüs hassasiyeti herşey yani cok şükür Bi sorunda yok. Tabi tüm hamilelerde aynı olacak değil 🤗
Cndn merhaba ben bir adet görüp hamile kaldım kürtajdan sonra
Cndn benim doktorum 2 regli geçsin tavsiyesinde bulunmuştu. Acele etmedim 5 regli geçti şimdi tekrar denemeye başladık. Rahimin kendini onarması gerekiyormuş. Yine aynı problemle karşılaşmamak için beklemekte yarar var. Gene sorun olmaması için bekle kimseyi dinleme.