Esrakrc 4 aylık hamileyim süt içiyorum iki gündür şişkinlik ishal ve aşırı gaz yapıyor böyle olan varmı kızlar napmalıyım çok kararsızım
1dem Esrakrc benimde midemi kötü yapıyor anlayamıyorum ama kötü oluyorum. O yüzden yok karnına içiyorum o zaman pek bişey olmuyor
nursenakaynak01 Esrakrc benim bebegimin gelisimi geride oldugu icin her gun mutlaka iciyorum bazen bal lı bazen icmek istemedogim zanan sütlü kahce olarak yapiyorum oyle fokunmuyor ama
Goz-deeee Esrakrc Laktozsuz için diğer süt gaz yapabiliyor doktorum bana söylemişti faydasını gördüm ben🙏
zeynep_2020 Esrakrc aynı şeyi süt bendede yapıyor o yüzden içemiyorum hamilelikten öncede böyleydi süt herkese iyi gelmiyor gaz kabızlık,şişkinlik hepsini yaşarım süt içince..onun yerine yoğurt faln ye peynir ye başka şeylerden al kalsiyumunu
Esrakrc 1dem bende tok karnıma içiyorum ama banada dokunuyoe 🤦🏻♀️ Boş içmiyorum nesquıkle içiyorum ama genede kötü yapıyor
Ozgelin Benide acayip şişirmeye başlmıştı..laktoszuz aldım onuNda tadı böğğğ o yüzden azıcık nesguik atıp içiyorum herşey yolunda 👍🏼
Zlmdnccc Aynen öyle normal sütler aşırı şişkinlik veriyo rahatsız ediyo mutlaka içmek istersen laktozsuz olanlardan al onları iç canım. Bende içmiyorum benim mideme cok dokunuyor onun yerine yogurt yumurta tercih ediyorum
Zhrnz Esrakrc bende tek basina sutu icemiyorum miigdem bulaniyo ama icine cok az kahve veya sahlep olatak yapip icebiliyorum anca
Zuhraa Bende 4 aylığım baslar da içiyordum simdi içemiyorum kokusu geliyor burnuma. Onun yerine bol bol yoğurt tuketiyorum