Aslima Melikekrkc merhaba bende kayseriye gelip yaptırmayı düşünüyorum. Prof mustafa başbuğ a 450 tl muayenesi ama kaç dakika sürüyor bilmiyorum. 4 gözle bekliyorum hayırlı sağlıklı olsun inş herşey. Mustafa hocayla ılgili bilginiz varmı kayseride oturuyosaniz
Hopmummir Erdin merhaba ben özelde yaptırdım 450 tl ödedim yarım saat 45 dk sürdü bence yapılması gerekli birşey
Erdin Hopmummir yaptircam insallah tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim hep fiyat aralığı bi demek ben arıyorum randevu alcağım kligini acmiyorlar teli soramadım fiyat nedir diye🙄
Melikekrkc Erdin hastaneye ve domtora göre değişiyor tabi canım ama benim eşimin sendikası hastaneyle anlaşmalı olduğu için muayenede doğumda kan almada bile belli oranlarda indirim yapıyorlar
Melikekrkc Aslima canım hangi hastanede mustafa bey bilmiyorum ben ama 15 dk falan sürüyor detaylı her yerini inceliyorlar. Oğlumda bi sıkıntı çıkmadı şükür inşallah sizde de çıkmaz
Lin zeynep_2020 merhaba ben de ankaraya tasindim arastirdim gecen ay ali ipek kardiyoloji uzmanina yaptirdim servet unsal tip merkezi 430 tl biraz fazlaydi evet fakat herseyi net gorebiliyor gercekten cok hizli bitti islemim benim. insan tabi daha cok bakmak istiyor bebisin oynadigini gordukce.
zeynep_2020 Lin aynen haklısın canım insan özlüyor hiç böyle olcanı düşünmemiştim 😊 bende özele o 500 lira vermek istemdim. Paket aldım ben ama paketle ayrıntılı dahil değildi dediğiniz hastaneyi bilmiyorum ama umarım iyidir ben medisis hastenesine gidiyorum
aysenur30 Minnakbebisim evet ben çok memnun kaldım ilk tereddütlü gittim nasıl acaba diye gayet sakin bir ortamda 40-45 dk bütün organlarını tek tek inceleyip anlattı herşeyini renkli fotolar çekti yüzünü filan. Hepsini bir CD olarak verdi. Ayrı olarak da doktora sunmam için rapor verdi.
Lin zeynep_2020 detayli icin sadece orayi sectim. Medisis bize yakin fakat icine tek sinen orasi olmustu. saglikla gelsin bebisler 👍👍👍🐹💟
Betl35 Erdin Benimde şubatın sonunda allahın ıznıyle detaylı ultrasonm var canım Insallah guzel çıkar ıkımızınde. Benim muayene ucretı hariç 225 tl canımmm
1989-- Erdin bana erken mi randevu verdi acaba doktor yaa ben suan 15 haftaligim ayin 27 sine detayli ultrasyona gün verdirdi kafam karıştı 🤷
Erdin poyrazsmom_ 1989-- ben 22 haftalık olcam ozaman belki bi bildigi vardir git göster hayırlısı inşallah
Duyguylmz Seher_kursad canım perinatoloji alanında uzman. Aslında o bölüm buna bakıyor. Ama bazı hastaneler cihazı alıp radyoloji bölümüne baktırıyor. Belki fark yoktur ama ben alanında uzman olan bölüme gitmeyi tercih ettim fiyatta fazla fark görmediğim için☺️