Tosbikim Tecrübeli annelerimiz bir şey danışmak istiyorum sizlere. Bugün ebebekte emzirme ürünlerinde indirim var göğüs ucu kremi almayı düşünüyorum lansinoh marka. 40 ml ve 10 ml olan boyutu var. Bı arkadaşım 40 ml çok büyük o kadar kullanılmıyor küçük olanından al sonra bozulmasın dedi. Fakat ben yetmeyeceğini düşünüyorum ama kullananlar uzun süreli mi kullandı acaba bu kremi🙄😊. Bir de doğumdan önce de kullanmayi düşünüyorum. Onun içinde ebebegin kendi markasını mi alsam diyorum onu da kuzenim önermişti güzel diye kullanan var mı acaba. En azından doğuma kadar onu kullaniyim fiyat olarak biraz daha uygun.
M-o-r-58 Tosbikim bana hediye geldi minik paketli olarak. Bi paketi 2 3 kullanımlık. O şekil satılıyorsa daha iyi olur sizin içinde. Göğüs pedini unutmayın ucu çamaşıra yapışıp kanayabiliyor 😵
Pisi Tosbikim hamileliğimin son ayları biraz problemli geçtiği için hamileyken kullanamadım. Doğumdan sonra da aklıma gelmediği için ikinci gün göğüs uçlarım yara oldu. Emerken çok canım acıyordu. 2 gün kullandım geçti. Şimdi 22 günlük olduk ve her hangi bir sorun yok. Bence 10 ml yeter.
[silindi] Tosbikim bence lansinoh al ve 40 ml doğumdan bir ay önce başka ben bebek mağazasında 6 yıl çalıştım hamilelerin en çok tercih ettiği krem ve bir ay önce başladıklarını söylüyorlardı doktorlar öyle diyor senden önemli değil bebek emzirecen sen kullanmayan bi arkadaşım vardı göğüs ucu yara oldu bebeğini emzirmedi
Zuzuck Benim de ilk gebeliğim ama görümcem doğumdan önce başlamış lansinoh a çok memnun kalmış bir sürü krem denedim en iyisi o dedi bence 2. Tüpü bile alırsın
Mom22 Benim ikinci hamileliğim ve kesinlikle o kremden en az iki üç tane kullanacaksınız bebek saat başı emdiği için saat başı onu silip tekrar sürüyorsunuz ve yetişmiyor ve kutu kutu göğüs pedi almayı düşünüyorum hayat kurtarıcı
Mom22 Merveeex bebek emdikten sonra süt hemen durmuyor akmaya devam ediyor göğüs pedini koyunca sütyen arasında duruyor
Mom22 Merveeex emzirme öncesinde sürülebilir bi zararı yok deniliyor ama içime sinmiyor her emzirmeden önce silip tekrar sürüyorum
_zehra_ Bende 10 ml olanını aldırdım .yeter diye düşünüyorum , doğumdan cok önce sürmeyin deniyo zaten , göğüs ucunu uyarmak doğumu tetikliyormus .öncesinde zeytinyağı sürerim diye düşünüyorum ben, doğumdan sonra kreme geçerim🤷