Fthhbb Kızlar ya gebeliği hep hafta olarak söylüyoruz ya biriliri kaç aylık diye sorduğunda cevap veremiyorum 🤦 benim hesapladigim ayla programda yazan ay birbirini tutmuyor. Bu konuda net bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? Yani kaçıncı hafta hangi ay oluyor gibi
Fthhbb SedaveSusam ben şuan 22haftalik hamileyim benim indirdiğim program 6aylik gösteriyor, buraya göre 5aylik. 😊
Fthhbb Sseydoss sizin hesabınıza göre de 5 oluyor. Çok teşekkür ederim bundan sonra böyle hesap yapayım ☺️
SedaveSusam Fthhbb 5. Ayın içindesin canım yani şöyle 6. Ay bitmeden 6 ay demiyorlar malesef mesela bende şuan 29+5 im ama 7 aylık demem için 2 gün daha geçmesi gerekiyor
Eliferem Ben düz mantik hesapliyorum sorana soylemek icin😃 5 temmuz son adetim her ayin 5 inde 1 ay daha atmis gibi dusunuyorum haftalara gore ay hesaplamakla ugrasamam🙈
Yusec SedaveSusam Anladim tesekur ederim Bebe gim 6 Aylik olucak ama ben hala cinsiyetini bilmiyorum ya 😞
Yusec SedaveSusam yok turkiyede devlet hastanesine gittim emin degilim ama belki kiz dedi yurtdisindayim ben ilk once kiz dedi sonrada erkek dedi