ElifKarata Bu saatte benm gibi açıkanlar midem guruldamaya başladı yesek bi türlü yemesek bir türlü çok kilo alcam vallahi ☺😊☺😛😢
Bsnrck ElifKarata bende yaa 😂yemeden de uyuyamiyorum 😂 atistirmalik biseylerle idare ediyorum artik yoksa onune gecemem ben bu kilolarin
Brc32 ElifKarata ben de aynı şekilde iki saatte bi acıkıyorum 😊bazen gece bile kalkıp yemek yiyorum😊 şuana kadar kilo almadım bakalım ilerleyen zamanda ne olacak🤗
Heather ElifKarata ayran içiyorum ya da yoğurt yiyorum ben. Guruldayan mideyle yatınca sabahına kusuyorum çünkü. Yoğurt hem hafif hem kalsiyum😊
Ngrbrs Ben uykudan uyanıp yediğim oluyo malesef 🙈 açta duramıyorum en son 21.haftaya kadar 12 kilo almıştım haftaya kontrolüm var bakalım kaç kilo oldu açlığa dayanamıyorum malesef 🙈
KezbanAyhanKorkmaz VALla şuan iki poğaça ısıttım yanına tereyağ peynir koydum yiyeceğim🙂 35 haftalığım 10 kilo almışım nede olsa son günlerim diye yiyeceğim ama sonra pişman olmam inşallah😂 Yemeyincede şekerim düşüyorum acayip sinirli oluyorum
ElifKarata KezbanAyhanKorkmaz ye canm afiyet bal şeker olsun bende smdi yedim rahatladım ohhh be 😘😂🤗😂
Ngrbrs ElifKarata benim kızımda açlığa gelemiyo hemen tekmelemeye başlıyo napim bişey yiyene kadarda durmuyo ☺❤
ElifKarata Ngrbrs aman boşver Doğumdan sonra veririz daha almadım ama 3 gündür gece ağzım sulanıyor yiyiorm alcaz kılosuz Doğum mu olur ☺😘❣🤗
Ngrbrs ElifKarata bende boşverdim valla herkez bişey diyo ama hiç aldırmıyorum doğum olsun sonra vericez o kiloları bebişlerimizle inşallah 🙏🙏
Brc32 ElifKarata öle olacak biraz ama olsun bebeğim için değer o sağlıklı olsunda sonradan verilir kilolar 🤗😂😊😘
ElifKarata Ciara93 şükürler olsun yarabbim ama o günler de gelicek 😘😢😂 bende zombi gibi ne görsem yicek duruma gelcem emınım 🤗😘😢☺