Deletedmom127 Gizem3410 benim haftaya görcem kızımı hangi pozisyonda olduğunu ben şuan bilmiyorum çokta merak ediyorum
Gizem3410 Deletedmom127 ben kendim anlayabiliyorum kafası tam kaburgamin altinda ayaklarida aşşada :)
Deletedmom127 Selen01 bende 23 Nisan için sezaryen istedim canım doktor da dedi ki resmi tatil olduğu için sezaryen fln yapmıyorum o gün ama tabi acil durum dışında dedi
Deletedmom127 Yagmur2020 canım valla benimde düşüncem o yönde. Doktorla tekrar görüşcem çünkü çok önceden bunu dediğimde kadın bana dedi ki bunu konuşmak için daha çok erken.
Elaergun Deletedmom127 kacinci haftadan hesapliyorsunuz 39 mu. Bende 21 nisan istiyorum 39+3 olucak. Geç olur mu acaba 😬 daha konusmadik doktorumuzla da 😀
Sultan1903 Deletedmom127 benimde 29+3 7.aylık mı ? 8 aya mı geçmiş oluyoruz? nisanın 2. haftası olur heralde bnmde sezeryan olcak,şimdilik bi sorun yok bakalım,perş günü kontrolümüz var.
Mekamu Benim de Nisan 22 demişti doktor ama bazen erken olacakmış gibi bir his geliyor. Ama inşallah 22,20,24 bu tarihlerde olur 😂 önce gelirse annem doğuma yetişemez çünkü 🤦🏻♀️
Dua38 Deletedmom127 Bizimkide ya 20 nisan yada 27 nisanda olacak inşallah ilk çocuğum da 20 nisan doğumlu ☺
Hapyannecik 1dem besigimiz hastane çantamız pusetimiz felan var kiyafetlerimiz eksik bezimizle ağırdan alıyorum bende
1dem Hapyannecik beşik var zaten oğlanın beşiği sapasağlam mobilya almıştık 6sene önce. Bide oğlanın eski atletleri yıkadım onlar var o kadar. Yatak yorgan yorgancı da ben beceremem onları.
Hapyannecik 1dem valla alti yedi aylik giyebilcegi kiyafetler var bende de patronum vermisti hepsi yeni onlari yikadim dört makine camasir çalıştırdım utulemesi var bide :)
Haticeakks Benimde 75 gün kaldı Allah'ın izniyle ama henüz doğum şeklim belli degil ben normal istiyorum sonuna kadar riskli bir durum olursa tabiki sezeryandan asla kaçmam erken gelme durumumuz var bizimde inşallah gününü bekler minnoslar
2020_Annecik Minigim_ benimde uygulamaya göre 7 Nisan sezeryan olacağım için Mart sonu olucak inşaalalh Allah nasip ederse