Eda1985 KukyFurMama sahidenmi?magnezyum varmıydı serumun icinde bilmiyorum.esim sadece icinde ağrı kesici felan varmı diye sordu.hemsirede 38 haftalık hamile oyüzden bisey koymadık serumun içine dedi tekrar ağrırsa parol kullan yada tekrar gel dedi.ama parol felan etki etmiyor.dayanilmiycak bi ağrı.Allah'a şükür ağrımıyor simdilik
KukyFurMama Eda1985 Allaha şükür, dikkat etmemiz lazım son zamanlar ya olabildiğince güçlü karşılamak lazım bebeklerimizi ama insan son raddede artık güçlü kalmak zor olabiliyor
Kircicegi-34 Kizlar bende 37+2 yim goguslerim son bi saattir bir yaniyor aciyor anlatamam yasayan var mi
KukyFurMama Kircicegi-34 göğüsler süt üretmeye hazırlanıyor ya ondan olabilir net bilemem de belki ondandır. Benim de göğsüm son haftalarda ağrımaya başladı
KukyFurMama [silindi] senin de profiline baktım da senin civcivin de gelmemiş henüz 🤦🏻♀️ Bi de bana etrafımdakiler diyor ki erkek bebek geç gelir sen sabırsızsın bekletir bak seninki kızmış ama bekletiyor.
[silindi] KukyFurMama yok ya kıza erkeğe bakmıyor, canları ne zaman isterse o zaman geliyorlar, evet gelmedi henüz, beklemedeyiz bakalım, çok kritik anlar🤦♀️😂
mervebkb zeynepselcukk Benim de son 21 günüm, aynı ağrıları yaşıyorum. Kasık bölgemde ve bacaklarımda özellikle sabahları yataktan kalkamıyorum bir süre. Benim de cuma kontrolüm var sizin doktorunuz çatı muayenesi yapacak mı merak ediyorum o yüzden
Karakurt Oznur69 benım oğlanın son 11 bakalım hanginiz önce doğum yapacağız :) 20 Şubat son bizimde tabi gününü geçirmezse
Burcu_asf KukyFurMama 40 haftalık olcaz yarın niye gelmiyor anlamıyorum 😅😅 randevu aldım hastaneye gidicem yarın 😞
KukyFurMama Burcu_asf hakkında hayırlısı olsun canım ya valla sabrımız kalmıyor artık ne desen haklısın. İnşallah güzel haberlerini alırız tık yok devam ediyoruz geri sayıma
Burcu_asf KukyFurMama bugün doktora gittim günün geçiyor dedi 3 gün içinde olmazsa kendiliğinden gelmezse yani cuma günü sabah erken gel yatışın yapalım suni sancı veririz alalım artk dedi 🙈🙈 çok heyecanlıyım yaa dönmemiş di geçen hafta ama bugün dönmüş şükür ki 😅😅😅 sana söylemek istedim 😘😘
KukyFurMama Burcu_asf ay canımm çok sevindim ne güzel habeer 🥰 bir avazda inşallah 🙏🏻 az kalmış o zaman çok zormuş beklemek hele ki son günlerde.. darısı başımıza inşallah 🙏🏻