KukyFurMama Var mı benim gibi son günlerini yaşayanlar? Beraber sayalım Artık hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda gelsin diye dualar ediyorum. Bizim oralarda gelin boğdu yeri derler şuan içinde bulunduğum durum tam da öyle 😄😄
Ezesel KukyFurMama Son 9 gün ama bizimki hiççç oralı değil o kadar hareket koşturmaca bende o istifini bile bozmuyor😁
Sevdaoyku Burcu_asf bu şubat bebekleri bi garip yaa bizimde gelmemiz gerekiy9rdu ama iki haftadır 2 cm acikla kaldık 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Burcu_asf KukyFurMama yok kız öyle deme 😅😅 içerde kalacak değiller yani çıkarlar elbet 🙄🙄 diye umut ediyorum 😂😂😂🙈
KukyFurMama Ezesel tüm gün kendimi yoruyorum mahvediyorum ki bi faydası olsun diye yine tık yok 🤷🏻♀️
KukyFurMama [silindi] senin de profiline baktım da senin civcivin de gelmemiş henüz 🤦🏻♀️ Bi de bana etrafımdakiler diyor ki erkek bebek geç gelir sen sabırsızsın bekletir bak seninki kızmış ama bekletiyor.
17022020 KukyFurMama son 9 bu gece afedersiniz ishalden gazdan hiç yatamadım bişler yapıyorum geçiyor yine oluyor artık ağırlığını kaldıramıyorum 3700 kg biran önce sağlıkla gelsinler inşallah 😓
KukyFurMama 17022020 aynı ya 😳 ben normalde hamileliğimi de gazlı geçiren biri değilim ama ben de gece boyu gazdan ishalden uyuyamadım 🤷🏻♀️ Artık yediğim bişey mi dokundu nedir. Çünkü normal sancılar dışında ekstrem bişey yok
Leyla_Alexandra KukyFurMama aynen bende öyle kendimi yörüyorum gelsin diye artık ama maşallah paşamın keyfi yerinde .. 😂😂
17022020 KukyFurMama Benim yediğim farklı bişe yoktu yani ishal yapan yoksa derdim bu yaptı ve sürekli gittim geceden beri tabi ne nişan ne sancı ne su ne de düzenli sancılar var 😓
KukyFurMama Burcu_asf ya ben 40ları geçmekten korkuyorum. 😣 Bu hafta da olmazsa sezaryen olcam inşallah
Naaagihannnn 17022020 ishal de dogum belirtisi cnim bilgin olsun eger gecmiosa ve fazlaysa git doktoruna
KukyFurMama Sevdaoyku benim doktorum çatı muayenesi de yapmadı. Yapıp açıklık var mı nedir değildir hiç bilmiyorum. İyice canım sıkıldı hayırlısıyla sağlıkla kavuşsaydık bebeklerimize 🙏🏻