Mervettas Brcuylkn beni annem çok korkuttu iki gündür 37+6. Haftadayim senin karnın boşalmadi asagiya doğru inmedi diyor normalde o haftalarda inmesi gerekiyor senin doğumun zor mu olacak diyor inmezse sezaryene alırlar diyor ki ben yurtdışında yaşıyorum öyle durumlarda bile almıyorlarmış sezaryene alsalar bile doğumdan korkuyorum sezaryenden daha çok korkuyorum ne yapacağımı bilemedim rüyalarımda görüyorum. Bu karnım iner mi asagi sizin indi mi acaba ne durumdasınız? 😣 123-
KubSav33 Brcuylkn 39+4deyim saglikla gelsinler tabi de artik dayanamiyorum gercekten surekli sol tarafima yatmak zorunda kaliyorum sol tarafim curudu agrisindan uyuyamiyorum karnimda asagida bayagi hatta bir haftadir da agri cekiyorum
AryaNur Brcuylkn 39+5 bizde ve gelmeye pek niyeti yok yürüyüş yapıyorum, pilates topunda hareketler,hurma,sicak duş ne görüyorsam yapmaya çalışıyorum ama vakti zamanı gelince gelir zaten artik okadar yormicam bebeğimi bugün butun gun gezdim baya yoruldu
Btln Brcuylkn günümüz aynı benimde kız bekliyoruz işte 🤷🏻♀️ Hareketlerde azalma var mı gün içinde ben cok endiseleniyorum artık son günler diye
Brcuylkn Mervettas benim de karnım inmedi hala top gibi😔 son 3 gün bir de inşallah sağ salim gelirler daha bekletmezler
Ozlemo AryaNur bende dun cok yordum galiba yurumektennkendimi oglumu da; gece boyu halsizdimdim gelir mi dedim ama bugun hicbirseyim yok ve sukur dinc uyaninca tip ki senin gibi Kendini de bebegimi de yormanin amaci yok anladim, sabir dedim bugun full dinlendim bekliyirum 40+0 dayim 🤷🏼♀️
Nrnuaa Bnde 39+4 bekliyorum öyle ama 34+3 günlükken nişan geldi ve 1.3 cm acilmam oldu nst de sancım az çıkıyordu ama hissetmiyordum. Doktor magnezyum progestan verdi 37. Haftaya kadar onları kullandm ve yattim. Sonrasında ayaklandm gelirse gelsn artik dedm ama smdide kızım gelmiyo bekliyoruz öyle ara ara saniyelik ağrılar giriyor ama net bişey yok 😁
Mervettas Brcuylkn amiiin insallah canm ne yapmamız gerekiyor inmesi için bilmiyorum ki 🤦🏻♀️ 15 gün kaldı doğuma sanki boyut açısından da inme açısından da sanki daha doğuma 1-1.5 ay var gibi duruyor
Meliha_nur Brcuylkn malesef 39+1 hastanelik oldum 1 haftadir agri sanci aciklik var gelen yok yoruldum sabahta 5 den sonra bacagima kramp girdi morardi hala oynatamiyorum doktorumu bekliyorum
Nrnuaa Brcuylkn İnşallah 😍 belirti var ama bukadar da beklenilmez ki canm yeter da tak etti canıma 😁😁
Nurcan__ Bugün 40+1 ama kızım hala gelmek istemiyor 😏 nst de az biraz sancı çıktı onun dışında bi belirtimiz yok. Ne kadar doğumdan korksamda artık gelsin istiyorum. Çevredekiler meraktan 9 doğurdu ben doğuramadım 😄
Meliha_nur Mervettas canim gunluk dusaa gir normalden biraz sicak ama sadece beline tut 10 dk kadar esin varsa yaninda beline ufak ufak masaj yapsjn