Dilara9 Kizlar 13 haftalik hamileyim ama uykular bana haram oldu gün icerisinde sürekli yata bilirim ve sabahlarida erkenden kalkiyom ne yapa bilirim uykumun düzene girmesi icin 😭
MinnieMouse Dilara9 ben de oyleyim 17.haftadayiz daha iki gundur uykumu aliyorum diyebilirim. Resmen sabaha dogru zorla uyuyup oglene dogru zorla kalkiyodum. Uyku degil de bedensel yorgunluk hissi vardi. Hamileler cok uyur beni teget gecti heralde 🤣
Hazalgolbasi Dilara9 uyuyabildikce uyu canimm 33 haftalik olduk gece uykusu haram yataga yatinca rahatsizlik hissi surekli 😫😁
Dilara9 AATozarr evet aslinda yatip bu zamanin tadini cikarmam lazim ama resmen 24 saat yata bilirim bu sefer cok yoruluyom uykuyla 😂
Dilara9 ycllksa sorun öglen aksam yatiyom sabah erkenden uyaniyom cok yoruluyom bu sekilde disariya bile cikamaz hale geldim 😭
Ecegul Gizem3410 gece bebek hareketlerinden uyuyamıyorum senin de öyle mi???Sağa dön sola dön tuvalete kalk onlari söylemiyorum bile.
Gizem3410 Ecegul benım uykum gelmiyor birde sürekli wcye kalkiyorum bebek hareketleri cok rahatsız etmiyor
Bttll Dilara9 uykunun tadını çıkart canım ılerleyen haftalarda mumkun olmuyor 26 haftalıgım ve gece uyku düzenim tamamen bitti lavaboya kalkmaktı surekli saga don sola bide bebegin hareketleri oluyor 😊
Bttll Fatma9494 ya smdı den böyleyiz bide son haftalar ne yapacaksak 😊 sende mi 26 haftalık sın bu arada 😍
04052016mh Dilara9 yapacak birşey yok canım bence bende öyleydim ilk zamanlar sabahın köründe kalkardım uyumak isterdim ama uyuyamazdım, ama biraz geçince gece tuvalet ihtiyacı azalınca falan uyuyorsun
Beauty-Things 30+4 gece 5-6 kere kalkıyorum sağım solum acıyor yan yatmaktan sabah kalkıp işe gidiyorum :))))
busraozcan9 Dilara9 Benim 18 haftaya kadar sürdü uyku hali canım normal bunlar, uyuyabildiğin kadar uyu gün içinde dinlen ☺️ 37.haftadan bildiriyorum geceleri uyuyamıyorum, dönerken uyanıyorum dönemiyorum 😂