Mekamu Ben adet olmam gereken tarihten 10. Gün sonra yaptım idrar testi.. Çok fazla adet olacakmışım belirtisi olduğu için bekledim, hem de yumurtlama denk gelmemişti ilişki. Ama olmuş.
SerpilAkbulut Tgbanne doktora git canım bı istersen çok zor 25 gün gecipte testte negatif çıkması ya hamilesin cikmiyodur ya da baska bişey vardir
Gul97 Ben hamileliğimi 2. Ayımda öğrendim haberim yoktu hemen tutmuş benimde şimdi 4 aylık hamileyim darısı başınıza inşallah 🥰😘
Hnfth spiker_anne mrb kanda bile çıkmamıştı dediniz kan testini ne zaman yaptırdınız çıkmadı ben adete 4gün kala yaptırdım 2.0çıktı Pazartesi adet günüm acaba var mıdır biraz belirtide var
spiker_anne Hnfth bebek içimde 3 haftalik oldugunda ayni sizin gibi 2 küsür çıkmıştı gebelik yok dedi sonra 1 hafta sonra kanda 276 cıktı ama kese görünmemişti ondan bir hafta sonra kese göründü bidaha da bakılmamıştı Beta 🌸❤❤
Hilalse Tgbanne ben hissettim gibi oldu bu adet takip programları var ya benim hep ordaki günden 2-3 gün önce olurdu günü geldiğinde baktım yok hemen test alıp öğrendim
anneadayi_ ayminaninannesi benimde adetimden 6 gün geçtiğinde doktora gittim kanımda gözüktü ama keseyi göremedi geç döllenme dedi oluyo yani