Deletedmom0990 Tgbanne adet gununle alakalı canım adet olmadan 14 gün önce yumurtlama oluyor ya adet olmazsan test ver ben adetimden 4 gün önce gogsum ağrıdı günüm geldi bel ağrım başladı günüm iki gün geçti testte çıktı darısı hepinizin başına
ayminaninannesi 23 gün de benom oldu cnm 4 gün de adet gecikmem oldu test yaptım negatif benimde benimde kafam karışmış durumda acaba geç döllenme olasılığı olmuş olabilirmi birsi fikir verirse sevinirim geç döllenme bu kadar uzun sürermi😔
Papatya-20 ayminaninannesi 15 gün gecikti öyle sonuc aldık hem idrarda hem kanda 2 hafta gectik ten sonra sonuc verebiliyormus bazı hamilelik lerde
anneadayi_ ayminaninannesi benimde adetimden 6 gün geçtiğinde doktora gittim kanımda gözüktü ama keseyi göremedi geç döllenme dedi oluyo yani
Tgbanne Gaazell geçen hafta negatifti üzüldüm bir daha yaptırmadım , evde gebelik testi yapıyorum sürekli
ayminaninannesi Deletedmom0990 23 gün de benom oldu cnm 4 gün de adet gecikmem oldu test yaptım negatif benimde benimde kafam karışmış durumda acaba geç döllenme olasılığı olmuş olabilirmi birsi fikir verirse sevinirim geç döllenme bu kadar uzun sürermi😔...cnm geç döllenme bu kadar uzun surermi banada bir fikir verirmisn
Nurr Tgbanne adetimin 6. 7. Günü yaptım testimi iki hamileliğimde de bitane kimyasal gebelik geçirdim onuda adetim 3 gün gecikmişti silik çizgi çıkmıştı
Dilan90 ayminaninannesi geç döllenme demek yumurtan adetten snra 2ncı hafta değilde 3 yada 4ncü haftanda oluyor demek buna bağlı olarak adet gecıkmesı 10günü bulunca bıle öğrenebilirsin. Geç döllenme genelde adet döngüsü 32-35-40 günde vs uzun olanlarda oluyor klasık 28 günde adet görüyorsanız çok büyük ihtimalle geç döllenme değildir benm iki gebelıgımde geç döllenme mesela adetten 21- 23 gün snra kaldım
Deletedmom0990 ayminaninannesi geç döllenme ne zaman belli olur bilmiyorum ama erken gebelik çubukları var bak atım cuma adet olmaliydim olmadım pazartesi sabah https://imgyukle.com/i/nyKDth bu oldu erken gebelik testi bu inşallah bebiş vardır canım benim ❤️
Dilan90 Tgbanne ilişkiden degılde yumurtlamadan 2 hafta snra ıdrarda çıkar canım ilişki zamanın yumurtlama döneminde değilse gün saymak. Boşuna
Fadiiik Dilan90 ben hep duzenli yasadim herseyi kasik agrilarim bas donmem mide bulantim var test yaptim negatif cikti
Esssrraaa Tgbanne Yumurtlama haftasında gün aşırı birlikte olduk eşimle. Doktorumuzun önerisiyle.. Adetime bir hafta kala aşırı halsizlikten gebelikten şüphelenmiştim ama yine negatif çıkar diye test yapmamıştım .. adetimin 8 gün gecikmesiyle test yaptım sonuç pozitifti elhamdülillah.. şuan 36+5 🤰💕 prensesimi bekliyoruz..