Tugba1tugba 38+2 haftalık hamileyim birden sağ bacagina kramp şeklinde ağrı geldi vajinam açıyor çok kötü gitmelimiyim hastaneye ilk hamileligim çok korkuyorum
Aybuke_veli Tugba1tugba ben 36 dayım canım benim de sağ taraf kalçadan kramp giriyor kitleniyorum resmen o oturtup kalkarken çatım ağrıyor normal bebelerimiz baya ağırlaştı çünkü zaten kramp girmesi de magnezyum eksikliğinden dolayı doktorum öyle demişti
Ehvamlianne Canım o haftalarda değilim ama bence normaldir ben 31 deyim şuan benimde aynı sağ bacagimda ağrı var korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum 🙏
Tugba1tugba Ehvamlianne yuruyemiyorum oturamiyorum inşallah geçer ya salı günü sezeryan randevum var normalden korkuyorum
Edaliiii Canim kramp girer sakin ol öncelikle hatta ağrısı 1 hafta geçmiyor bebek iyi mi hareket ediyor mu? Kanama yada suyun falan gelmediyse endişe etme. Kaslar kasildigi için şancı veriyor sana.
Tugba1tugba Edaliiii hareket ediyor bebeğim kanama su falan da yok şükür ama yuruyemiyorum resmen kivraniyorum
Edaliiii Tugba1tugba biraz dinlen bakalım evde yürü geçmezse git doktora kas yırtılması falan olur Allah korusun yanlış yönlendirmiş olmayayım.