Handeaslan616139 ZeynepFatih arkadasım yaptı 7. Bin tl 😂 ama çok rahat hiç sancı falan hissetmedi kız 🙄 yani hissetmemiş
Sonay ZeynepFatih instagramda gormuştum Türkiye'de var mı bilmiyorum ama maşallah karılar catır catır doğruyor valla 😂 rahatlar galiba Ağrı sancı yok galiba😏
ZeynepFatih Ya benim gittiğim devlet hastanesinde suda Doğum ünitesi açıldı fiyatı o kadar fazla değildir herhalde 😂😂
ZeynepFatih Sonay evet Ankara da büyük Doğum da açılmıştı şuan benim takibinde olduğum hastane de de açılışı yapılmış ekim de bende yeni öğrendim 🙊😳 evet çok kolay diyorlar
ZeynepFatih Handeaslan616139 bugün öğrendim daha 1 saat önce filan Canım birdahaki muayenem de kesinlikle soracağım bende devlet diye uygun olacağını düşündüm ayrı tekli odalarda jakuzili yanına birde ebe veriyorlarmış suyun ısısını aynı tutmak egzersiz yaptırmak destek olması için 🙊🙊
ZeynepFatih Handeaslan616139 kesinlikle soracağım çok heyecanlandım şimdi 😂😂 İnşaAllah uygundurda kolay bir Doğum gerçekleşir ☺
ZeynepFatih Sonay evet Ankara da oturuyorum siz ? Kızlar belki olduğunuz yerler de devlet hastanelerinden vardır bir sorun ☺
BurcuDemirGmtekin Valla ben 5 bine kadar verirdim heralde suda dogum olsa bulundugumuz yerde, bende cok rahat diye duymustum bebek icinde faydalari yaziyodu
ZeynepFatih BurcuDemirGmtekin evet hastanenin suda Doğum yapan annelerini izledim keşke ilkini de böyle yapsaydım çok rahattı filan demiş ilaçsız tamamen doğal yollarla
Sonay ZeynepFatih Yalova'da oturuyorum . Bizim burda yok olsa duyardım kesinlikle çünkü hastanede çalışan çok tanıdığım var . Tüh sezaryen benim ikinci doğumum KESK'e oyle bi imkanım olsaydı en sağlıklısı 😳
ZeynepFatih Sonay kesinlikle bende öyle düşünüyorum gebeliğimin ilk başlarında suda doğumu araştırmıştım fakat fiyatları çok yüksek gelmişti devlet hastanesini duyunca çok sevindim diyebilirim ☺