Momydady Kızlar rahmimde bir ağrı var bazen vajinamda da oluyor bu ağrı benim gibi yaşayan var mı aranızda sizce normal midir 6+2haftalığım
Pnrbtr Momydady 7+6yım. Bende de hep var. Hatta şu sıralar hergün değişik bir yeri ağrıyor vajinamın. İnşallah hayra alamettir
Betl35 Momydady Daha gebeliğin çook yenii tabiki normal Rahim agrısı bende de oluyor Rahim buyuyor kese buyuyor çok nrmal yni
Momydady Pnrbtr Baya araştırdım da ilk gebeliklerde daha yoğun hissediliyormuş normalmiş bu yaşadıklarımız içim rahatladı valla ya
Esrakhraman Gayet normal ben kasiklarimi tuta tuta yuruyodum o haftalar 3 4 hafta sonra duzelmisti bende için rahat olsun.
Selimerve Korkulcak bısey yok canım vajınan kesen rahımın buyudugu için agrılarının olması gayet normal bende yaşadım şuan 11 haftalıgım ıyıyım Allaha şükür sadece bel agrım var dınlenınce gecıyor iş yapmaya başlayınca agrıyor o yuzden fazla iş yapamıyorum
mikican Selimerve bende 6 haftalığım ve dediğin gibi biraz iş yapayım bel ağrım çok oluyor bu ağrı hamilelikten kaynaklı mı ?
Selimerve mikican yanı oyle düşünüyorum doktoruma sordugumda normal dedı ama perşembe gunu kontrolum var tekrar sorucam