Meltemtuncoz Selam kızlar pendik devlet hastanesine giden varmı? Normalde tolga tuncere gidiyordum bitek o vardı simdi bitane daha doktor gelmiş Murat İbrahim Toplu bu doktora giden varmı nasıl acaba ?
Mommmmmmm Meltemtuncoz Tolga hoca mükemmel bir hoca aşırıda bilgilidir. Diğeri dediğiniz gibi yeni geldi bilgim yok.
busrasahinn Meltemtuncoz canım bende tolga beye gidiyorum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum sende orda mi yapacaksın doğumu
Meltemtuncoz Mommmmmmm Evet sürekli olarak tolga beye gidiyorum memnunum zaten de dedim acaba diğeri nasıl merak işte 😂
busrasahinn Meltemtuncoz benimde yarın 😂 ben ilk oglumdada tolga beye gitmistim çok memnunum kendisinden 🙏
Meltemtuncoz busrasahinn Evet güzel ilgileniyor bende 12. Haftamdan beri ona gidiyorum büyük ihtimal doğumumda orda olcak marmara hastanesinden flan memnun değilim cünkü 😀
busrasahinn Meltemtuncoz aman ben marmaranin dogumhanesini bi kere görmüştüm hiç ilgi yok muayene odasında kadının birini dogurtuyolardi o kadar kötüydü gördüğüm manzara
Meltemtuncoz busrasahinn cok kötü ya bende muayneye gttim gitmez olaydım Allah düşürmesin kimseyi oraya 😀
busrasahinn Meltemtuncoz gittim 3 gün sonra da renkli doppler sırası verdi kaynarcada cektircen dedi bide ayrıntılı için hastane ismi verdi 3 tane sıra dusurebilirsem gidicem onlarada 😊
Meltemtuncoz busrasahinn Ya benimde bu cuma randevum vardı ona ama mesaj geldi hizmet veremicek randevuyu iptal edin diye sanırım yok o gün sansıma bende en yakın bu çarsamba onun yanındaki diğer doktora almak zorunda kaldım 🤔
busrasahinn Meltemtuncoz izin aldı demekki diğer iki bayan doktorun gitmesi pek iyi olmadı çok yogun tolga bey
Meltemtuncoz busrasahinn niye gitti acaba o doktorlar nergis hanım vardı oda iyiydi bi bayan doktorda olsa iyi olurdu 😀
busrasahinn Meltemtuncoz nergisi bilmiyorum ama nilüfer vardı bir kere mecburen gittim ona yüzüme bakmadı adam akıllı bisey demedi hiç begenmemistim halbuki ona çok iyi diyolardi😂